Press "Enter" to skip to content

Ce se întâmplă cu fiica lui Edith Gonzalez la doi ani de la moartea celebrei actrițe

Constanza e fiica regretatei Edith Gonzalez. Adolescenta are deja 17 ani. În urmă cu doi ani, acesteia i s-a schimbat radical viața când mama ei a murit. S-a mutat la tatăl ei natural cu care se zvonea că nu are o relație prea bună. 

Pe 13 iunie 2019, lumea telenovelelor a primit o lovitură. Vestea că Edith Gonzalez a murit a fost un șoc pentru toată lumea. Celebra actriță suferea de cancer, iar din păcate, boala a răpus-o. Edith Gonzalez avea o fetiță în vârstă de 15 ani, adolescenta a suferit enorm după moartea mamei sale.

Deși la vremea respectivă ea locuia alături de Lorenzo Lazo, soțul actriței, custodia adolescentei a primit-o tatăl ei biologic, Santiago Creel, deși între cei doi nu exista o legătură apropiată. Iată că acum, după doi ani în care nu a apărut nimic despre ea, Constanza a fost recent văzută.

Santiago Creel, tatăl ei și cunoscut politician mexican, nu împărtășise nicio imagine a tinerei pe rețelele de socializare. În această duminică, a făcut o excepție pentru celebrarea alegerilor federale în Mexic. Creel a arătat o fotografie urmăritorilor de pe rețelele de socializare cu ajutorul căreia anunța că fiica lui și-a exercitat dreptul la vot.

„Am fost să votez în compania familiei mele. Nu mă îndoiesc că astăzi va fi o zi minunată pentru țara noastră și pentru democrația noastră. Viitorul Mexicului este decis astăzi cu participarea dvs.’, a scris Santiago Creel. În imagine, fiica lui Edith Gonzalez poartă părul lung, pe spate, e îmbrăcată într-o cămașă și o pereche de buligi deschiși la culoare.

Înainte cu puțin timp ca Edith Gonzalez să moară, aceasta a scris o scrisoare emoționantă pentru fiica ei, Constanza.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo’, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei, înainte de a pierde lupta cu boala.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page