Press "Enter" to skip to content

Ce s-a întâmplat, de fapt între Liviu Dragnea și iubita sa. Irina Tănase a lămurit tot

Irina Tanase a decis sa rupa tacerea si a facut declaratii in exclusivitate despre despartirea de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Tanara a marturisit pentru gandul.ro ca spera sa existe o impacare intre ei doi si ca fostul lider PSD se va intoarce acasa.

Liviu Dragnea, 58 de ani, avea o relatie cu Irina Tanase, 29 de ani, si pareau ca drumurile duc catre casatorie. Cu toate acestea, zilele trecute, in presa mondena au aparut zvonuri ca Irina ar fi fost parasita de iubit, fapt confirmat acum de tanara.

Irina Tanase a dezvaluit ca Liviu Dragnea ar fi primit o presupusa conversatie de-a ei cu un fost iubit. Tanara s-ar fi vazut pe ascuns cu acel barbat. Irina a negat totul, a spus ca nu are un amant, ca i-a fost tot timpul fidela fostului politician.

„Despartirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trait pana acum. Ne leaga o poveste de 8 ani, in care i-am fost fidela, l-am sprijinit neconditionat si n-au existat fapte de care sa ma rusinez. La varsta mea, 29 de ani, n-am puterea sa lupt singura impotriva unor neadevaruri.

Am sentimentul amar ca nu ma pot apara, atata vreme cat Liviu nu este dispus sa ma asculte. Despartirea dintre noi a fost brusca. Mi-a trimis, intr-o noapte, un SMS care continea conversatiile pe care le-ati publicat, si ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne ca m-a blocat. Ma doare ca n-a avut incredere in mine si a hotarat sa incheiem aceasta poveste fara sa-i pot dovedi ca se insala. Il inteleg insa.

Este o persoana ranita, care a abandonat consideratiile rationale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Cand ne construim in minte anumite scenarii, cand le alimentam, ne e dificil sa mai facem apel la logica. Am insa rabdare si speranta ca, intr-o zi, ma va asculta si va intelege ca i-am fost credincioasa.

Poate doar naivitatea mea m-a adus in fata acestei situatii. Am crezut ca persoanele apropiate, prietenii nostri comuni, ne sunt alaturi si ca nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul barbat pe care il iubesc. Este singurul pe care l-am iubit in ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc in sufletul meu si, dincolo de orgolii, cred ca si el intelege. Sufar si banuiesc faptul ca si el este ranit. Nu poti sa fii legat de o alta persoana vreme de 8 ani si sa nu mai existe nici urma de atasament”, a declarat Irina Tanase pentru gandul.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page