Press "Enter" to skip to content

Ce s-a întâmplat cu cadoul de zeci de mii de euro făcut de Irinel Columbeanu înainte de nașterea fiicei sale. S-a ales praful

Înainte de nașterea fiicei sale, Irina, Irinel Columbeanu făcea o donație de zeci de mii de euro pentru spitalul unde a născut Monica. Însă, cadoul respectiv a ajuns la gunoi. Monica Gabor, care are o relație cu omul de afaceri chinez Mr. Pink, împreună cu care locuiește în America, a devenit cunoscută după ce în 2005 s-a cuplat cu omul de afaceri Irinel Columbeanu şi s-a mutat în vila acestuia din Snagov. Cei doi s-au căsătorit în 2006, după ce fotomodelul a împlinit 18 ani, iar un an mai târziu li s-a născut şi prima fiică, Irina.

În 2010, căsnicia Monicăi cu Irinel a început să scârţâie, fotomodelul mutându-se în Los Angeles. În 2011, cei doi au divorțat.

Înainte de venirea pe lume a fiicei lor, Irina, Irinel Columbeanu a făcut o donație de zeci de mii de euro pentru spitalul unde avea să nască Monica Gabor, cea care și-a petrecut sărbătorile de iarnă în compania fiicei sale.

 

Omul de afaceri a donat o baie pentru nașteri în apă pentru Spitalul Elias, pentru că Monica își dorea să aibă parte de o naștere subacvatică. Însă, nici ea, nici o altă pacientă nu a născut în cada respectivă.

Cada de zeci de mii de euro a ajuns în depozit, la spital, pentru că nu era dotată cu tot ce trebuie.

Irinel Columbeanu a comandat cada fără „accesoriile ” necesare punerii ei în funcțiune, așa că folosirea ei a devenit imposibilă , iar investiția inutilă. Și, cu ea acasă Irinel Columbeanu nu avea ce face, așa că a transformat-o în donație către spital.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page