Press "Enter" to skip to content

Ce s-a ales de marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Când s-au căsătorit era o diferență de 47 de ani între ei, acum a îmbătrânit vizibil / FOTO

Cât de mult s-a schimbat femeia care a fost marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu. Marele regizor a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de ea până când moartea i-a despărțit pe data de 3 ianuarie 2013, atunci când acesta avea 82 de ani. Când s-au căsătorit era o diferență de 47 de ani între ei.

  • Cum arată acum marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu
  • Cât de mult s-a schimbat

Sergiu Nicolaescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de o femeie cu care s-a și căsătorit. Mulți probabil că au uitat despre cine este vorba, dar a fost marea iubire a celebrului regizor. Cum arată acum, după trecerea anilor, dacă atunci când s-au căsătorit era o diferență de vârstă de 47 de ani între ei.

Cum arată Dana acum, marea iubire a lui Sergiu Nicolaescu

După moartea marelui regizor, viața Danei Nicolaescu merge înainte, dar cu dorul în suflet. Sergiu Nicolăescu a trăit o poveste de dragoste alături de femeia care a reușit să-i cucerească inima încă din anul 1996, iar în anul 2005 s-au căsătorit. Între ei exista o diferență de 47 de ani, dar iubirea nu cunoaște limite.

Dana Nicolaescu i-a fost regizorului soție, prietenă, suflet-pereche și un sprijin de nădejde până în ultima clipă. Văduva maestrului este total schimbată acum. Cele mai recente imagini cu ea au fost suprinse de fotoreporterii Click.ro

Potrivit imaginilor surprinse, Dana Nicolaescu s-a schimbat foarte mult din punct de vedere fizic. Cu atât mai mult, văduva mestrului a abordat un alt stil vestimentar față de cel pe care îl avea atunci când trăia marele regizor.

Marea dragoste a lui Sergiu Nicolaescu a ales să poarte haine largi, un stil abordat de cele mai multe ori de adolescenți. Cu atât mai mult, aceasta se afla în oraș cu mașina pe care o avea și atunci când celebrul regizor era în viață.

Din ce motiv i se spune „văduva albă”

Vestea că Sergiu Nicolaescu a murit a venit ca un fulger pentru toată lumea, mai ales pentru că a fost și cel mai vizionat regizor din țara noastră. Puțini știu, însă soției sale i se spune „văduva albă”, după ce maestrul s-a stins din viață.

Danei Nicolaescu i se spune „văduva” albă pentru că s-a îmbracat în alb la înmormântarea marelui regizor, dar gestul ei ar fi fost interpretat greșit, de fapt, pentru că ar fi purtat paltonul fratelui ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page