Press "Enter" to skip to content

Ce s-a ales de averea cântăreței Ileana Ciuculete, la 5 ani de la moartea sa! Răsturnare de situație: cine va primi, de fapt, drepturile de autor

Au trecut cinci ani de la moartea fulgerătoare a interpretei de muzică populară Ileana Ciuculete! Băieții regretatei artiste și-au recuperat banii, după un proces lung purtat în instanță. Mugurel și Cristian Sfetcu au dus o luptă grea pentru averea mamei lor, iar acum au primit o cotă parte din bunurile solistei. 

Băieții Ilenei Ciuculete au moștenit o parte din averea mamei lor

S-a făcut dreptate! După cinci ani de la moartea Ilenei Ciuculete, băieții ei au recuperat o parte din averea mamei lor. Mugurel și Cristian Sfetcu s-au judecat mai bine de doi ani cu soțul artistei, Cornel Galeș, decedat și el în noiembrie 2019. Acum, judecătorii le-au dat câștig de cauză celor doi frați. Astfel, un executor judecătoresc a vândut apartamentul cumpărat de Galeș după ce a dat vila în care a stat cu Ileana Ciuculete, iar fiii interpretei și-au putut primii banii.

În trecut, apartamentul a fost scos la vânzare pentru suma de 150.000 de euro, însă instanța l-a scos la vânzare pentru un preț mult mai mic, de aproximativ 68. 000 de euro

„Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi”, a declarat Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al regretatei interprete de muzică populară, Ileana Ciuculete, pentru Fanatik. 

Totodată, fiica lui Cornel Galeș, Claudia Galeș, nu a vrut să primească nimic din tot ce a fost pe numele tatălui ei. Drept urmare, drepturile de autor ale Ilenei Ciuculete le-au revenit în totalitate băieților ei, Mugurel și Cristian Sfetcu.

Familia artistei nu-și revine după decesul ei

Ileana Ciuculete a decedat pe 14 martie 2017, într-un spital din Capitală. Artista de muzică populară a fost răpusă de o boală de care habar nu avea că suferă. Ileana Ciuculete a decedat din cauza unei ciroze hepatice galopante. În cadrul unui interviu, Aurel Ciuculete, fratele Ilenei, a oferit detalii din sânul familiei. Bărbatul a explicat că mama lui nu a reușit nici acum să treacă peste tragedia care s-a abătut asupra lor. 

„Ce să mai zic? Că nu mai am ce să spun? De o săptămână sunt răvășit, bulversat… Cui îi vine să creadă că au trecut cinci ani de când a murit surioara mea? Mama mea împlinește vârsta de 92 de ani pe data de 16 martie. Și-a îngropat fata în preajma zilei de naștere. Cea mai mare durere pentru un părinte este să își îngroape copilul! Cu două zile înainte să împlinească 87 de ani, mama a îngropat-o pe Ileana”, a declarat fratele artistei pentru Fanatik.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page