Press "Enter" to skip to content

Ce preț are geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita de Emiratele Arabe Unite?

Familia Iohannis se pare că a prins gustul luxului. Carmen Iohannis a purtat la vizita oficială din Emiratele Arabe Unite o geantă Channel la care multe dintre doamne și domnișoare pot doar să viseze. Totuși, ținuta acesteia a stârnit, din nou, un val de critici din partea stiliștilor vestimentari.

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită diplomatică în Emiratele Arabe Unite. Aceasta este prima vizită la nivel de Președinte al României în această țară din ultimi 20 de ani. Acesta nu a fost singur în această deplasare, ci a fost însoțit de Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României. Ținuta vestimentară cu care aceasta s-a prezentat la întâlnirea oficială a atras o serie de critici din partea unor cunoscuți stiliști vestimentari din România.

Pentru această vizită, soția președintelui Klaus Iohannis a abordat o ținută albă, lejeră de vară, în ton cu temperatura. În această perioadă a anului, în Emiratele Arabe sunt, în medie, 30 de grade Celsius. Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, vaporoasă, cu mâneci bufante și o pereche de sandale perfecte pentru plimbarea în nisipul fierbinte din lumea arabă.  Soția președintelui a decis să asorteze o geantă Chanel de mici dimensiuni, de culoare galbenă, iar în păr și-a pus ”un clește de plastic”.

Cât a costat geanta Channel purtată de Carmen Iohannis

Geanta pentru care a optat Carmen Iohannis nu este deloc ieftină, multe femei pot doar să viseaze la o asemenea piesă. Valoarea acesteia se ridică la 10.000 de dolari.

Cleștele de plastic din păr a stârnit un val de critici, în special din partea Danei Budeanu.

„Jos Channel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”, a scris Dana Budeanu.

Și Oviu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, a considerat că și de această dată Carmen Iohannis a optat pentru o ținută total nepotrivită.

“Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru Fanatik.ro.

În ultima vreme, familia prezidențială a României a arătat că a prins gustul luxului și atunci când vine vorba de aeronavele pe care le închiriază pentru deplasări. Carmen Iohannis s-a deplasat în Emirate cu

o aeronavă Gulfstream G550, de dimensiuni mici, închiriată de la compania luxemburgheză Global Jet, cu o capacitate de transport de 13 pasageri, care este dotat cu bucătărie și duș.

Asta după ce, în Japonia și Singapore, Iohannis și delegația sa au folosit un Boeing 737-900ER (BBJ), tot de lux, închiriat de la aceeași companie Global Jet.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page