Press "Enter" to skip to content

Ce planuri au Giovana și Sese după ce au câștigat Mireasa, sezonul 5. Cei doi au dezvăluit unde vor merge în vacanță

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Giovana și Sese au fost declarați câștigătorii sezonului 5 al emisiunii Mireasa. Ei bine, cei doi nu au fost ieri activi în mediul online, deși și-au primit telefoanele după jumătate de an, însă astăzi nu au uitat de fani și cei care i-au susținut, astfel că au dezvăluit ce planuri au, dar și unde vor merge în vacanță!

  • Giovana și Sese, primul live după ce au câștigat emisiunea Mireasa
  • Ce planuri au cei doi

Giovana și Sese au fost ieri declarați câștigătorii sezonului 5 de la Mireasa, fiind cuplul care a fost susținut cel mai mult de către fani și telespectatori, astfel că azi, după ce au ajuns să fie doar ei doi, au decis să povestească pe rețelele de socializare.

Ce planuri au Giovana și Sese după ce au câștigat marele premiu de la Mireasa

Sese și Giovana au intrat live pe contul concurentului de Instagram, astfel că după ore în șir în care fanii au așteptat să-i vadă, cei doi au început să vorbească despre numeroase planuri de viitor, multe dintre ele fiind legate de vacanță.

Da! Cei doi își doresc enorm să meargă în Elveția acum, însă asta nu este tot fiindcă lista destinațiilor nu se oprește aici, ci vor să exploreze și numeroase alte zone chiar de la noi din țară, precum Iași, Buzău, Timișoare și multe altele.

Fanii, doar mesaje frumoase la adresa lor

Bineînțeles, fanii au venit cu numeroase mesaje frumoase la adresa lor, cât și cu felicitări, însă nu au uitat să aducă în discuție și toate momentele mai puțin plăcute ale celor doi din cadrul emisiunii Mireasa.

Sese și Giovana nu au comentat prea mult acest aspect, ci doar au ținut să precizeze că în aceste momente sunt extrem de fericiți, se iubesc foarte mult și au trecut peste toate inconvenientele cauzate de stresul și ambientul din cadrul emisiunii.

Mai mult decât atât, toți au vrut să știe ce vor face cu marele premiu de 40.000 de euro pe care l-au câștigat la finala emisiunii Mireasa, însă Giovana și Sese au fost reținuți privind acest aspect.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page