Press "Enter" to skip to content

CE PENSIE ÎNCASEAZĂ NINA si ION ILIESCU, SOȚIA FOSTULUI ȘEF AL STATULUI. ȘI-A FĂCUT PUBLIC TALONUL

De trei ori a fost șef al statului Ion Iliescu, imediat după Revoluția din Decembrie 1989, a fost și senator, iar recompensele au fost pe măsura rangului. Venitul lunar al lui Ion Iliescu este unul mărișor, dar ce pensie are soția lui, Nina?

Ion Iliescu câștigă o pensie care îi asigură un trai mai mult decât decent. Acesta încasează o pensie de 3.916 lei și mai primește și o indemnizație, fiindcă a ocupat funcția supremă în stat, în valoare de 5.331 de lei. În total, fostul președinte al României încasează 9.247 de lei pe lună, bani de ajuns pentru un trai îmbelșugat, chiar.

Ce pensie încasează Nina Iliescu, soția fostului șef al statului. Și-a făcut public talonul

Dar cât ia lunar Nina Iliescu, soția fostului președinte al României? Speculații, ca oriunde, au fost mereu. Așa că soția lui Iliescu și-a făcut public talonul de pensie, tocmai pentru ca toată lumea să vadă exact cât încasează în fiecare lună. Pensia Ninei Iliescu este de 2.143 RON.

Iată ce spunea Nina Iliescu în urmă cu doi ani, sătulă de atâtea speculații pe tema pensiei pe care o încasează. „Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață… Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a specificat Nina Iliescu pe blogul lui Ion Iliescu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page