Press "Enter" to skip to content

Ce pensie are sora lui Petrică Mîțu Stoian! El câștiga enorm de mulți bani față de Maria Tărchilă

Maria Tărchilă, sora regretatului Petrică Mîțu Stoian, este departe, atunci când vine vorba de bani, de reușitele financiare ale cântărețului de muzică populară care a murit anul trecut.

Maria Tărchilă, sora regretatului cântăreț de muzică populară Petrică Mîțu Stoian, este de ceva vreme pensionară, iar suma de bani încasată, lunar, de la Casa de Pensii din Arad a fost dezvăluită de soțul acesteia, în declarația de avere depusă.

Câți bani câștigă Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian

Conform Wowbiz, Maria Tărchilă nu se poate lăuda cu vreo pensie mare, femeia având însă un sprijin cât se poate de serios în persoana soțului ei, fost cadru militar, pensionar la rândul lui.

Astfel, conform declarației de avere depuse de Petru Tărchilă din postura de candidat la Consiliul Local al comunei Livada din Arad, averea surorii lui Petrică Mîțu Stoian nu este una însemnată. Pe lângă casa de 300 mp în localitatea Sâleani și un autoturism marca Opel fabricat în anul 2014, Maria Tărchilă are o pensie de 15.000 de lei pe an, adică aproximativ 1.250 de lei lunar.

Soțul surorii lui Petrică Mîțu Stoian are însă o pensie ceva mai consistentă, de aproximativ 5.000 de lei în fiecare lună, sumă la care se adaugă și banii pe care îi câștigă din activitatea de profesor la Facultatea de Științe Umaniste și Sociale din cadrul Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad.

De altfel, cumnatul lui Petrică Mîțu Soian este o figură cunoscută în Arad, acesta, fiind, cu ani în urmă, și șef al Vămii din județul din vestul țării și, totodată, naș al legendei fotbalistice Helmuth Duckadam.

Cât câștiga Petrică Mîțu Stoian?

Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al lui Petrică Mîțu Stoian și artistul cu care regretatul cântîăreț de muzică populară a urcat de sute de ori pe scenă, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, câți bani câștigat, în trecut, împreună.

”Se muncea foarte mult, dar se câștiga bine. Aveam, în weekend, mai multe nunți în aceeași noapte. Aveam și câte trei nunți pe seară, s-a întâmplat într-o sâmbătă să cânt opt ore la patru nunți, în 4 județe: la Strehaia, în Mehedinți, în Gorj, în Dolj, iar dimineața la 6.00 cântam în Olt. Dar merita.

Păi în 2012, eu și cu Petre eram plătitori de TVA pe persoane fizice! (…) Până la urmă, ne-au învățat unii să ne facem un SRL, până atunci noi plăteam ca proștii. A venit control de la centru aici, la noi, în Dolj, să ne verifice pe mine și pe Mîțu.

Le-a și zis unul că noi suntem plătitori de TVA, când au auzit aia, ne-au lăsat în pace, își făceau cruce. S-au dus la alții care nu declarau nici cinci ani, nu la noi care declaram 3 miliarde la vremea aceea”, a povesti Constantin Enceanu pentru FANATIK.

Iar din declarațiile făcute de artist, se pare că Petrică Mîțu Stoian câștiga, într-un weekend, mai mult decât o face sora lui, Maria Tărchilă, în mai bine de un an.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page