Press "Enter" to skip to content

Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește artista, lunar, de la statul român

Maria Dragomiroiu se numără printre cele îndrăgite artiste de la noi și și-a dedicat peste patru decenii muzicii. În urmă cu ceva timp, s-a iscat un adevărat conflict între acesta și Elena Merișoreanu, totul pornind de la pensie.

  • Ce pensie are Maria Dragomiroiu
  • Suma pe care o primește artista, lunar, de la statul român

Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, după 40 de ani de activitate. La acel moment, au apărut câteva neînțelegeri între artistă și colega sa de breaslă, Elena Merișoreanu, după ce Maria Dragomiroiu a spus că primește o pensie de 1.200 de lei.

Cât primește Maria Dragomiroiu de la statul român

Maria Dragomiroiu declara, în urmă cu câțiva ani, că are o pensie mică, după patru decenii petrecute pe scenă.

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, spunea în urmă cu ceva timp, Maria Dragomiroiu.

Acest lucru a dat startul unor discuții între artistă și Elena Merișoreanu, ca mai apoi Maria Dragomiroiu să spună clar ce sumă încasează de la statul român.

La acel moment, interpreta de muzică populară explica faptul că primește, lunar, în jur de 2.000 de lei și cu indemnizația, a ajuns la 2.700 de lei. Cu toate acestea, artista explica faptul că suma este mică, având în vedere perioada îndelungată petrecută pe scenă, dar și nevoile unui artist.

Tot atunci, soțul artistei explica faptul că nu s-a pus niciodată problema banilor, mai ales că Maria Dragomiroiu a știut cum să gestioneze sumele pe care le primea din concerte.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page