Press "Enter" to skip to content

CE OBIECT BIZAR ŢINEA ÎN MÂNĂ FOSTUL IUBIT AL IULIANEI LA ÎNMORMÂNTARE? OAMENII AU FOST ŞOCAŢI SĂ-L VADĂ AŞA

Iuliana s-a stins din viață, după ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, în brațe cu cei doi copii ai săi. În urmă cu o zi, aceasta a fost înmormântată. La ceremonia funerară a luat parte și fostul iubit al ei. Ce obiect bizar ținea în mână? Oamenii au fost șocați să-l vadă așa.

În urmă cu câteva zile, Iuliana, o tânără în vârstă de 32 de ani din Timișoara, s-a sinucis. Aceasta a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje și s-a aruncat în gol cu cei doi copii ai săi. Marcel, fost iubit ai tinerei, s-a aflat și el la priveghi. Acesta ținea un obiect bizar în mână, iar oamenii au fost șocați să-l vadă așa.

Iuliana a fost condusă pe ultimul drum, în urmă cu o zi, de către familie și apropiați. La priveghi a luat parte și Marcel, fostul iubit al acesteia, care s-a prezentat la ceremonia funerară cu o jucărie în mână. Bărbatul este foarte afectat de moartea tinerei de 32 de ani și a celor doi copii. Dărâmat de durere, nu s-a dezlipit nicio secundă de sicriul în care se afla Iuliana și cei doi copii.

Jurnalistul Andrei Brânaș a fost prezent la priveghi și a povestit în cadrul emisiunii moderate de Mirela Vaida: ”L-am văzut pe Alex, tatăl copiilor, stând lângă mama și bunica Iuliei. Plânge. L-am văzut și pe Marcel în partea opusă, la capătul sicriului. Suspină, plânge, pare transfigurat. Toată lumea este în lacrimi, nimeni nu-și poate găsi cuvintele. Marcel, când a venit la priveghi, avea o jucărie din pluș sigur. Nu mai știu dacă erau una sau două”.

Familia a cerut ca Iuliana și cei doi copii să fie înmormântați în același sicriu

Familia a cerut ca Iuliana, tânăra de 32 de ani care s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje din Timișoara, alături de cei doi copii, o fetiță și un băiețel, să fie înmormântați în același sicriu. Însă, această decizie a fost dificilă pentru preoți, deoarece, în cazul sinuciderilor, Biserica Ortodoxă Română (BOR) are reguli speciale de înmormântare, iar pentru copii ar trebui ținută o slujbă normală. Sinuciderea este considerată un păcat foarte grav, deoarece persoanele care aleg să-şi ia viaţa s-au lepădat de credinţa în Iisus Hristos şi de nădejdea în Dumnezeu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page