Press "Enter" to skip to content

Ce mesaj bizar a primit Adela pe telefonul ei după moarte?! Tatăl agentei este militar de carieră, implicat în politică

Moartea Adelei a șocat pe întreaga lume. Părinții, colegii și prietenii ei nu-și pot reveni din șoc. Tânăra a primit un mesaj ciudat pe telefon, la câteva ore după deces.

Cazul Adelei,  care s-a sinucis cu arma din dotare, este tras la indigo cu cel din urmă cu trei săptămâni. Atunci, o altă polițistă din Brașov s-a omorât cu pistolul de la muncă.

Anchetatorii sunt convinși că este vorba de sinucidere.

 Conform procurorilor, Adela Loredana S. i-a transmis soțului- ofițer la Poliția de Frontieră-, chiar înainte de a-și trage un glonț în cap, un mesaj în care explica faptul că va pune punct la tot.

Adela Loredana și soțul ei se cunoșteau încă din adolescență, amândoi sunt originari din Filiași. Cei doi pozau într-o familie fericită, dovadă sunt și pozele de la nuntă, ce sunt expuse pe rețelele de socializare. Însă, se pare că în relația de cuplu existau mari probleme.

Fapt sugerat și de o prietenă a Adelei, care, la câteva ore după ce aceasta s-a sinucis, i-a transmis un mesaj extrem de bizar: „Probabil ți-a fost greu… Nimeni nu știe ce a fost în sufletul tău! Sper că acolo unde ești acum să îți fie bine!”

Tatăl Adelei este copleșit de durere

Familia și amicii fetei sunt șocați și nu înțeleg de ce a recurs la acest gest necugetat. Toată lumea o credea fericită pe Adela. Tatăl Adelei, militar în rezervă, care a fost implicat în mai multe campanii electorale, este extrem de afectat. El nu a fost capabil să discute cu apropiații și încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat cu fiica lui în orele de dinaintea tragediei.

Adela s-a sinucis într-o gară, în primele ore de când a intrat în tura de serviciu. Polițista s-a împușcat în cap cu arma din dotare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page