Press "Enter" to skip to content

Ce mai face Marilena Chelaru, după ce a suferit un infarct. Cum se simte după operația la inimă

Marilena Chelaru este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. Se bucură de mare succes și are o carieră notabilă, dar se pare că viața nu a fost deloc ușoară pentru ea. Nu a excelat niciodată la capitolul sănătate, dar a fost norocoasă și a reușit să supraviețuiască unui infarct și să treacă cu bine de o operație grea.

Marilena s-a recuperat foarte greu după infarct

Marilena Chelaru a ajuns la venerabila vârstă de 62 de ani, dar problemele de sănătate nu îi dau pace. Actrița este cardiacă și a întâmpinat multe complicații de-a lungul timpului, dar cel mai greu i-a fost în urmă cu aproape trei ani, când a suferit un infarct care i-a dat mari bătăi de cap.

Marilena a făcut infarct cu puțin timp înainte de Paște, chiar în timp ce dormea, după care a mers de urgență la spital că îi era rău. Nu își explică de ce a ajuns aici, pentru că nu s-a supărat, dat totuși a fost într-o stare gravă: respira greu și se simțea foarte rău. Când a aflat că trebuie să se opereze, s-a gândit la ce era mai rău și și-a luat la revedere de la prieteni, pentru că nu se mai aștepta să își revină.

„Îmi vine să plâng, mi-e milă de mine. Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să mai respir. Nu mai puteam să merg, nu m-am supărat cu nimic. Am stat la spital în prima parte o săptămână sau două pentru o investigaţie. După Paşte, am mers iar la spital. Mi-au spus că trebuie să mă operez, m-am speriat. Aveam doar filme horror în cap. Le mulţumesc medicilor. Când mi-a spus că sunt riscuri, mi s-a făcut rău. Mi-am luat la revedere de la prieteni. Operaţia a durat şase ore jumătate”, a povestit Marilena Chelaru.

Marilena a aflat că ar fi murit

Marilena spune că existau multe șanse să nu reziste unei operații de șase ore, dar consideră că a avut o inimă chiar puternică. Se bucură că a reușit să treacă peste tot, dar cel mai tare o doare acum răutatea oamenilor, care continuă să mintă despre ea că nu ar mai fi în viață și spun tot felul de vorbe rele.

„Erau șanse mari să dau colțul. Cred că am avut inimioara chiar puternică de a rezistat atâta și probabil că au venit bine cei de la Salvare de m-au luat. Un băiat de la Urgențe mi-a spus să respir, că altfel mă pierd. Când au scris de mine că am murit m-am amărât foarte tare. M-am închinat și eu și am zis că nu-i adevărat”, a spus Marinela Chelaru.

Marilena se simte bine acum, dar uneori mai are și stări neplăcute. Cu toate acestea, încearcă să fie atentă la tot ce face și să țină cont de indicațiile medicului. I s-a recomandat să nu facă prea multă mișcare și nici să iasă afară când temperaturile sunt ori foarte scăzute, ori foarte crescute și să evite să iasă, mai ales din cauza virusului cu care ne confruntăm.

Stă mai mult în casă, alături de soțul ei și mai primește uneori vizite. Partenerul ei de viață este cel care o ajută cel mai mult și îi face zilele mai frumoase.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page