Press "Enter" to skip to content

Ce hârtie igienică folosește vloggerița Mimi. Nimeni n-a mai văzut așa ceva. VIDEO

Știm că sună ciudat, însă una dintre vedetele din România folosește un tip de hârtie igienică pe care mulți nu l-au întâlnit până acum. Da, e vorba chiar de vloggerița Mimi. Te așteptai la orice, numai la asta nu, așa e? Nu e vina ei, probabil că ea n-ar fi dezvăluit niciodată un asemenea detaliu, însă fanii săi au avut această curiozitate ciudată. 

Recent, unul dintre fanii lui Mimi a avut o curiozitate neobișnuită. Vloggerița a fost întrebată pe TikTok de către un internaut ce hârtie igienică folosește. Nimănui nu i-ar fi putut trece prin cap că cineva o poate întreba un astfel de lucru pe celebra vloggeriță. Însă, spre surprinderea tuturor, aceasta avea să dezvăluie un lucru uimitor. 

Mimi le-a arătat fanilor ce hârtie igienică folosește. Toți au rămas cu gura căscată

După ce un internaut a dat năvală pe contul de TikTok al artistei cu o întrebare neobișnuită, Mimi a reacționat imediat. Ba chiar avea să-i placă întrebarea adresată. În timp ce unii au considerat-o o întrebare rușinoasă, vloggerița nu a stat pe gânduri și a fost total deschisă. Astfel, vedeta le-a arătat tuturor printr-un video ce fel de hârtie igienică folosește.

Fanii au rămas de-a dreptul uimiți, întrucât nici măcar întrebarea nu a șocat, pe cât de mult a putut surprinde Mimi cu hârtia igienică pe care o folosește. Nimeni nu se aștepta la asta. Se pare că fosta iubită a lui Sebastian Dobrincu și-a creat un mic paradis într-un colțișor al toaletei. Aceasta folosește hârtie igienică colorată cu unicorni roz! Nimic mai surprinzător. Nici măcar mămicile copiilor nu mai văzuseră așa ceva.  

@mimimp Reply to @calineduardmatias ♬ original sound – Mimi MP

Cum au reacționat internauții

Mulți s-au întrebat de unde a putut achiziționa vloggerița un astfel de tip de hârtie igienică. Răspunsul ei a venit imediat. Vedeta a mărturisit că ar fi cumpărat-o din Statele Unite, sau din Londra, întrucât nu-și mai amintește exact. În timp ce unii erau curioși unde pot găsi o astfel de hârtie igienică, alții erau preocupați de cum ar putea-o folosi tânăra. Glumele și ironiile au venit ca valurile spumoase la clipul ei video, însă Mimi a dat curs doar celor cărora a considerat că merită să le răspundă.  

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page