Press "Enter" to skip to content

Ce copil frumos are Iulia Albu. Fetița vedetei are 13 ani și îi seamănă leit

Iulia Albu este o cunoscută critică de modă, dar și vedetă de televiziune în România. Vedeta a fost căsătorită opt ani cu designerul de încălțăminte Mihai Albu și împreună au o fată, Mikaela. Ei bine, fetița îi seamănă leit artistei. Iată cât de frumoasă este Mikaela!

  • Ce copil frumos are Iulia Albu
  • Fetița vedetei îi seamănă leit

Iulia Albu este mereu un personaj controversat care atrage ușor atenția asupra ei prin ținute și prin modul de a se comporta în societate. Vedeta are o fetiță extrem de frumoasă care îi seamănă leit și care ia de la ea toate calitățile frumoase, de la frumusețe și până la eleganță.

Mikaela, fetița Iuliei Albu are 13 ani și este superbă

Mikaela, fiica Iuliei Albu are frumoasa vârstă de 13 ani, este superbă și seamănă leit cu mama ei. Fetița locuiește cu mama sa, după ce vedeta a decis să se divorțeze de soțul ei, Mihai Albu. Iulia Albu a povestit că nu-și dorește ca fiica ei să intre în lumea modei și speră să nu o influențeze cu această meserie, cel puțin, nu de la această vârstă. Ea este foarte atentă cu educația fiicei sale și a mărturisit că trebuie să-și vadă de școală.

Mikaela Albu are pagină personală de Instagram și postează destul de des. Ei bine, aceasta a moștenit frumusețea mamei sale, dar și eleganța și rafinamentul. Fetița adoră să pozeze și să îmbrace diverse ținute.

Cum se înțelege Mikaela cu iubitul Iuliei Albu

Iulia Albu a vorbit în exclusivitate despre relația pe care o are actualul ei partener cu fetița sa. Criticul de modă este împlinită sufletește de când îl are în viața ei pe bărbat și se bucură că fata ei îl acceptă, îl iubește și îl consideră un membru al familiei.

Mikaela și iubitul vedetei se înțeleg excepțional, iar bărbatul o răsfață ori de câte ori are ocazia. El este omul care a învățat-o pe micuță să treacă singură strada, este cel care a vorbit zilnic cu ea engleză, cel care are grijă ca ea să petreacă timp de calitate cu prietenii ei şi iasă mereu cu ea la plimbare cu rolele sau bicicleta

Iulia Albu are un singur copil, cu fostul soț, Mihai Albu

Iulia Albu are un singur copil, cu fostul ei soț, Mihai Albu. Vedeta l-a întâlnit pe designer la o petrecere mondenă, în perioada în care era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. Cei doi au avut o căsnicie de peste opt ani și au divorțat în anul 2013. Aceștia nu se mai înțelegeau și au stabilit de comun acord să divorțeze. Unul dintre motive ar fi fost acela că vedeta își dorea să devină designer, iar fostul ei soț, Mihai Albu apărea în tabloide doar datorită creațiilor pe care la făcea.

Vedeta a participat la „Dancing on Ice – Vis în doi”

Criticul de modă se numără printre concurenții care au participat la show-ul „Dancing on Ice – Vis în doi”. Iulia Albu a fost eliminată de curând și a povestit despre experiența pe care a avut-o la acest concurs.

Vedeta a mărturisit că „Dancing on Ice” a fost un proiect din care a învățat multe și a ținut să mulțumească tuturor pentru susținere, voturi, privilegiul de a-și avea fanii aproape pe parcursul acestei aventuri. Ea a mai spus că i-a plăcut experiența, a fost frumoasă, dar și grea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page