Press "Enter" to skip to content

Ce a transmis Cosmin de la Mireasa, după ce Miruna a anunțat că nu mai formează un cuplu: „Între noi a intervenit un…”

Cosmin și Miruna de la Mireasa au format unul dintre cele mai stabile și apreciate cupluri din casa Mireasa, iar la sfârșitul emisiunii, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit. Acum, Miruna a anunțat că ei nu mai formează un cuplu. Iată ce a transmis Cosmin pe rețelele personale de socializare, după ce fosta lui soție a anunțat separarea!

  • Cosmin, mesaj după ce Miruna a anunțat că nu mai formează un cuplu
  • Ce a transmis concurentul de la Mireasa

Cosmin și Miruna de la Mireasa s-au despărțit, ea fiind cea care a anunțat separarea. Cei doi îndrăgostiți au fost câștigătorii sezonului 6, însă se pare că au decis să meargă pe drumuri separate. Ce mesaj a transmis Cosmin în mediul online, după ce ea a anunțat că ei nu mai sunt împreună.

Cosmin de la Mireasa, mesaj după ce Miruna a anunțat că nu mai formează un cuplu

După ce Miruna a anunțat că nu mai formează un cuplu cu soțul ei și au decis să meargă pe drumuri separate, Cosmin a transmis că se simte dator să-și anunțe fanii că este adevărat ce a spus fosta lui parteneră.

Cu toate că a scris acest mesaj, concurentul de la Mireasa nu a vrut să ofere prea multe detalii despre despărțire, însă le-a promis urmăritorilor din mediul online că va anunța în următoarele zile de ce s-au despărțit, căci acum nu este într-o stare bună.

„Mă simt dator să vă anunț că este adevărat ceea ce a scris Miruna, cu mențiunea că între noi a intervenit un motiv de divorț extraordinar de important, peste care eu nu pot trece! Îmi pare rău că nu vă pot răspunde la mesaje, dar veți afla mai multe în următoarele zile, pentru că eu momentan nu sunt într-o stare tocmai bună și sper să mă înțelegeți! Mulțumesc!”, a scris concurentul de la Mireasa pe InstaStory.

Cum a anunțat Miruna separarea de Cosmin

Pe rețelele personale de socializare, Miruna a anunțat că ea și Cosmin nu mai formează un cuplu. Concurenta de la Mireasa a scris un mesaj, în care a specificat faptul că totul este din vina ei, Cosmin fiind un partener de excepție, care a iubit-o și apreciat-o extrem de mult. Ea spune că nu i-ar putea oferi iubirea și atenție de care el are nevoie și știe că va urma o perioadă dificilă pentru amândoi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page