Press "Enter" to skip to content

Ce a făcut Rona Hartner în ultimele momente din viață. Sora artistei a dezvăluit tot ce s-a întâmplat în spital

Rona Hartner a plecat dintre noi în mod neașteptat, la scurt timp după ce a mărturisit că a învins lupta cu cancerul. Plecarea artistei din această lume a surprins pe toată lumea, dar mai ales declarațiile surorii acesteia. Rinda a dezvăluit ce a făcut regretata cântăreață înainte să își dea ultima suflare.

Cum și-a dat Rona Hartner ultima suflare

Rona Hartner a pierdut lupta cu viața pe 23 noiembrie, deși spunea că este bine. Chiar dacă simțea că a câștigat lupta cu boala, se pare că problemele de sănătate erau mai grave decât se părea și organismul ei a cedat.

Sora sa i-a fost alături în ultimele clipe de viață și a stat la căpătâiul ei până când și-a dat ultima suflare. Rinda a dezvăluit faptul că artista a plecat neașteptat, chiar la scurt timp după ce purtase ultima discuție cu ea.

Înainte să se stingă din viață, a zâmbit și s-a luminat toată la față, de parcă era foarte fericită. Rinda crede că l-a văzut pe Dumnezeu în ultimele momente, fiind o persoană credincioasă, care îl purta pe Cel de Sus mereu în sufletul ei.

„După ce au venit cadrele medicale să schimbe medicamentele, eu am mers să iau o cafea și m-am întors la ea. Apoi, am stat de vorba și, la un moment dat, am văzut, deodată, că i s-a luminat fața și a zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul. Am întrebat-o pe cine vede. Atunci a și plecat.

Rona era foarte credincioasă. Cred că probabil și tata era acolo, dar cred că l-a văzut pe Iisus. Nu susțin în locul ei, dar avea un zâmbet și s-a luminat toată la față. Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze”, a povestit Rinda.

Tot de la sora artistei aflăm că Rona a avut o moarte ușoară, pentru că nu avea dureri. Medicii s-au asigurat că pot face măcar asta pentru ea: îi administrau pastile puternice de durere, pentru a se asigura că este liniștită.

Toți cei care au cunoscut-o pe artistă sunt răpuși de durere. Nimeni nu acceptă ideea că nu mai este printre noi, cu atât mai puțin mama Ronei, care nu se poate obișnui cu gândul că a pierdut unul dintre copii.

Sora artistei nu s-a despărțit deloc de ea și i-a fost alături în ultimele clipe. Aceasta se afla în Canada, dar a mers imediat în Franța când a aflat că starea artistei este din ce în ce mai gravă și are nevoie de sprijinul celor dragi ei.

Fostul soț vrea să vină la înmormântare

Rona Hartner a abordat subiectul despărțirii de dansatorul argentinian în trecut, subliniind că a decis să pună capăt mariajului lor din cauza geloziei excesive a partenerului și a refuzului acestuia de a se căsători religios. S-au despărțit oficial în anul 2009, iar de atunci au mai păstrat legătura doar de dragul fiicei lor.

În prezent, după trecerea la cele veșnice a Ronei Hartner, fostul soț al artistei nu a emis declarații publice, preferând să discute cu Rinda Hartner, care îi este cumnată. Acesta a anunțat-o că va participa la înmormântare, ceea ce nu i-a picat prea bine femeii îndurerate.

Rinda crede că nu ar trebui să o conducă pe Rona pe ultimul drum, pentru că nu i-a fost niciodată alături și nu l-a interesat de starea ei. Dansatorul a explicat că vrea, însă, să stea cu fiica sa în cele mai grele momente ale vieții ei.

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”, a declarat Rinda Hartner la televizor.

Fiica Ronei Hartner nu vrea să își vadă tatăl

Rinda Hartner a spus că nepoata sa este complet debusolată după ce și-a pierdut mama. Cele două erau foarte apropiate, iar lovitura aceasta a venit ca un fulger pentru tânăra care va trebui să trăiască fără cea care i-a dat viață.

Sora artistei spune că Sumayla este foarte tristă din cauza acestei pierderi și nu vrea să fie alături de tatăl ei. Copila ar fi deranjată de faptul că el a apărut abia acum, într-un asemenea moment, și nu și-a arătat interesul mai înainte.

„Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Ii este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai precizat sora regretatei actrițe.

Linda și Rona aveau o relație foarte bună, adolescenta fiindu-i recunoscătoare mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea. Se aștepta că aceasta o va părăsi, pentru că artista a pregătit-o pentru ce era mai rău, dar mereu ținea suferința în ea și nu lăsa să se vadă că o doare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page