Press "Enter" to skip to content

Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde femeia însărcinată a fost ucisă! Familia și prietenii lui Beatrice își strigă durerea și plâng bebelușul care ar fi trebuit să vină pe lume

Apar detalii cutremurătoare în cazul crimei din București. Prietenii și familia lui Beatrice, tânăra ucisă de tatăl patroanei la care lucra își strigă durerea și au amenajat un altar în fața magaziei în care femeia a fost ucisă!

Moartea lui Beatrice, tânăra însărcinată care a fost ucisă de tatăl patroanei pentru care lucra a adus un val de durere în rândul familiei și mai ales printre cei apropiați. Femeia în vârstă de 24 de ani era însărcinată și urma să aducă pe lume primul său copil. Soarta a fost însă mult mai crudă și i-a curmat visul chiar înainte să știe dacă va avea o fetiță sau un băiețel.

Apropiații au ținut să îi aducă un omagiu lui Beatrice și au dus flori, lumânări și candele, dar și o fotografie a acesteia la locul în care tânăra și-a pierdut viața. Momentele au fost filmate și distribuite pe Tik-Tok.

Ce a apărut la locul crimei din București?! Apropiații i-au făcut un altar tinerei

Moartea lui Beatrice a adus un val de tristețe în rândul tuturor celor care au cunoscut-o.

Tânăra din București și-a pierdut viața într-un mod crunt, fiind ucisă cu sânge rece de bărbatul în vârstă de 72 de ani. În prezent, oamenii legii demarează o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Între timp însă, apropiații i-au făcut un altar tinerei, chiar la locul faptei.

Sute de lumânări și candele, dar și flori, inclusiv o Crăciuniță, au fost aduse lângă magazia în care Beatrice ar fi fost ucisă. In imaginile distribuite de o femeie pe Tik-Tok se vede cum un trandafir roșu este așezat pe asfalt.

Tânăra în vârstă de 24 de ani era însărcinată și urma să fie mamă, iar durerea este cu atât mai mare cu cât bunicii nu vor avea niciodată șansa să își mai vadă nepotul.

Mesajul dureros transmis de apropiații tinerei

Pe lângă flori, apropiații tinerei din București au transmis și un mesaj dureros, pe care l-au scris pe o foaie și l-au amplasat la locul tragediei.

Nu lipsește nici fotografia tinerei din București, iar lângă ea se află și ecografia bebelușului pe care urma să îl aducă pe lume.

Din cele scrie pe fotografie, se pare că apropiații tinerei nu știa încă dacă urma să aibă o fetiță sau un băiețel și, din păcate, nici nu vor mai avea șansa să afle acest lucru.

„Orice ai fi fost, băiat sau fată, ai plecat împreună cu mama ta”, este mesajul scris alături de ultima ecografie realizată de tânăra de 24 de ani, ce apare în filmare de pe Tik-Tok.

Hainele de bebeluș au fost așezate de apropiați în fața magaziei în care tânăra a fost ucisă. Beatrice era însărcinată la momentul la care și-a pierdut viața așa că oamenii i-au adus o pereche de pantaloni și un body, ambele fiind albe.

Beatrice, ucisă de un bărbat în vârstă de 72 de ani

Reamintim că Beatrice a fost ucisă în cursul săptămânii trecute, de un bărbat în vârstă de 72 de ani. Omul era tatăl patroanei la tânăra lucra. O anchetă este în desfășurare, iar oamenii legii fac toate eforturile pentru a stabili motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Femeia aproape că ar fi fost decapitată de omul în vârstă de 72 de ani, după cum a spus chiar mama sa. Totodată, mama acesteia a venit cu o nouă ipoteză legată de acest caz și susținea că ar fi vorba despre o crimă din gelozie.

„A fost o crimă din gelozie. A avut anumite propuneri pe care fata mea le-a refuzat. Ea nu s-a dus cu el la o cafea, la nicio garsonieră, la niciun apartament”, a declarat Mihaela Ghibirdic, mama lui Beatrice la Antena 3.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page