Press "Enter" to skip to content

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Puțini știu că Violeta nu este singura fiică a vedetei

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Puțini știu că Violeta nu este singura fiică a vedetei

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin?! Puțini știu că Violeta nu este singura fiică a vedetei.

Zâna cu suflet mare a adoptat doi copii cu peste 10 ani în urmă, o fetiță și un băiețel.

Andreea Marin este mama Violetei, fiica pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr, dar și a altor doi dopii pe care i-a adoptat în urmă cu 10 ani, o fetiță din Africa și un băiețel din China.

Câți copii are, de fapt, Andreea Marin

În afară de fiica pe care a născut-o în timpul mariajului cu Ștefan Bănică, Andreea Marin a mai adoptat de la distanță o fetiță din Africa și un băiețel din China. Vedeta i-a susținut de-a-lungul timpului pe cei doi copii și a contribuit la creșterea lor armonioasă. În prezent, copiii au trecut de vârsta majoratului.

”Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău.

N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, pentru Libertatea.Andreea Marin în rolul de mamă

Andreea Marin și Ștefan Bănică au împreună o fiică, Violeta, care a împlinit 13 ani. Vedeta are grijă ca fiica ei să crească frumos și echilibrat.

Totodată, Andreea Marin se înțelege minunat cu fiica sa. Cele două fac cumpărăturile împreună și vorbesc ca de la ”femeie la femeie”.

”E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page