Press "Enter" to skip to content

Cat costă sa-ți pui fațete dentare. Cât bani scoți din buzunar ca să ai zâmbetul Anamariei Prodan sau al lui Dorian Popa

Nu mai este un secret faptul că zâmbetul este cel mai frumos accesoriu, indiferent că vorbim despre sexul feminin sau masculin. Ei bine, dacă nu ai fost înzestrat cu o dantură de invidiat sau pur și simplu vrei să zâmbești la fel ca Dorian Popa, Anamaria Prodan, Bianca Drăgușanu și numeroase alte vedete, trebuie să apelezi la fațetele dentare. Iată cât te costă, de fapt!

  • Fațetele dentare, cel mai nou trend
  • Câți bani scoți din buzunar pentru un zâmbet de vedetă

Pe zi ce trece tot mai multe persoane se simt stânjenite din cauza danturii, asta fiindcă nu de multe ori vedem un zâmbet larg, alb imaculat și cu toți dinții perfecți. Dacă te-ai săturat să te consideri mai prejos, este timpul să vezi câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru fațete dentare și un zâmbet ca al vedetelor!

Cât costă să îți pui fațete dentare în 2022

Numeroase vedete din showbiz-ul românesc au apelat de-a lungul timpului la fațetele dentare, astfel că Dorian Popa, Anamaria Prodan, Bianca Drăgușanu, Ruby și Karmen Simionescu sunt doar puținele nume mari care au trecut cu brio peste acest proces.

Cine nu ar vreau un zâmbet ca la carte?! Acum a sosit momentul să vezi cât te-ar costa. Potrivit specialiștilor, în 2022, prețul unei fațete dentare realizate în laboratorul de tehnică dentară este de 500 euro, iar prețul unei fațete realizate cu ajutorul cerec-ului este de 360 euro. Însă, alegerea potrivită în ceea ce privește realizarea acestora se face doar împreună cu medicul stomatolog, în urma unui consult clinic.

Ei bine, dacă calcul un set de fațete atât pentru arcada de jos, cât și pentru cea de sus, prețul total variază între 11.000 și 16.000 de euro. Da, este un preț pe carenu mulți și-l permit, însă totuși trebuie să știi că poți alege pe care dinți să îți pui fațete dentare, asta alături de medicul stomatolog, motiv pentru care prețul mai scad considerabil.

Cât au costat-o fațetele pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a fost dintotdeauna atentă la zâmbetul ei, astfel că în urmă cu mai mulți ani, când încă forma un mariaj fericit cu Laurențiu Reghecampf, ea și soțul ei au dat în jur de 30.000 de euro pentru a-și pune fațete dentare.

Ce-i drept, ambii se bucură de un zâmbet ca la Hollywood, însă nu putem să nu reamintim că Anamaria Prodan merge lunar la dentist pentru a le întreține și a fi sigură că totul este în regulă.

Același lucru îl putem spune și despre Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Ruby și numeroase nume mari din showbiz-ul românesc care au apelat la fațetele dentare pentru un zâmbet de invidiat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page