Press "Enter" to skip to content

Cât costă o noapte de cazare, de sărbători, la pensiunea pe care o are Andreea Esca

Andreea Esca nu se pricepe doar la știri. Aceasta a decis să se axeze și pe alt domeniu, dincolo de televiziune.

Andreea Esca a investit în satul în care a copilărit, locul în care a construit un complex hotelier rustic. Pensiunea Andreei de la Porumbacu de Sus oferă pe lângă cazare, o experiență de neuitat. În preajma sărbătorilor de iarnă, turiștii se pot bucura din plin de o vacanță aici.

Nu mai sunt locuri de cazare la pensiunea deținută de Andreea Esca

Andreea Esca a declarat întotdeauna că este pasionată de locurile în care a crescut. Astfel, a decis să ivestească în zonă, împreună cu soțul ei. Aceștia au reabilitat câteva căsuțe vechi și le-au transformat în unități de cazare. Banii nu au fost o problemă, așa că locul arată ca scos din poveste. Este perfect pentru cei care vor să se relaxeze și, în același timp, să se întoarcă la tradiții. Prezentatoarea a păzstrat accentele populare, rustice și a adăugat câteva detalii moderne pentru confort.

Pensiunea a fost deschisă în urmă cu un an și jumătate și nu a dus niciodată lipsă de turiști, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Astfel , până în luna ianuarie, pensiunea Andreei Esca nu mai are nici un loc liber de cazare.

În raport cu Valea Prahovei, prețurile de aici sunt chiar accesibile. O noapte de cazare costă aproximativ 350 de lei, la pachet cu micul dejun. Aici vă puteți bucura de traseele din Munții făgăraș sau puteți vizita Sibiul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page