Press "Enter" to skip to content

Cât costă o instalație cu lumini pentru bradul de Crăciun în Piața Obor din București. Prețurile au explodat

Creșterea prețurilor se resimte în toate categoriile de produse, iar în apropierea sărbătorilor de iarnă, când cumpărăturile sunt principala ocupație a oamenilor, sumele pare că au explodat. Iată cât costă o instalație cu lumini pentru bradul de Crăciun în Piața Obor din București, după ce inflația și-a spus cuvântul și acolo.

  • Cât costă o instalație pentru bradul de Crăciun
  • Prețurile au explodat înainte de sărbători

Dacă facturile și prețurile prea mari ale alimentelor erau principalul motiv de stres și supărare al românilor, ei bine, se pare că acest lucru se resimte acum și în cazul decorațiunilor de Crăciun. Dincolo de brazii pentru care trebuie să scoți sume exorbitante, prețul instalației de lumini a explodat în Piața Obor din București. Comercianții o vând la prețuri mult mai mari decât în alți ani.

Cât costă o instalație cu lumini pentru bradul de Crăciun

Sărbătorile de iarnă reprezintă o adevărată investiție în acest an, deoarece românii vor fi nevoiți să scoată sume mari din buzunar, pentru a-și asigura minimul necesar. Dincolo de banii cheltuiți pentru masa de Crăciun, unde carnea a devenit o fiță, decorațiunile sunt cele care le dau bătăi mari de cap în această perioadă.

Așadar, pe lângă câteva sute de lei cheltuite pentru bradul de Crăciun, românii vor fi nevoiți să scoată încă cel puțin 120 lei pentru instalația de lumini, pentru a-l decora. Cu acest preț se vând instalațiile de lumini pentru bradul de Crăciun în Piața Obor din București.

Sărbătorile de iarnă se vor resimți în bugetul oamenilor

Dacă în trecut sărbătorile de iarnă erau așteptate cu sufletul la gură, acum magia Crăciunului este stricată de costurile prea mari. Oamenii vor plăti mulți bani pentru bradul de Crăciun, care a ajuns să coste câteva sute bune de lei. Dacă se mai adaugă și decorațiunile, instalația de lumini cu un preț de minim 120 lei și factura de la curent care va veni ulterior, românii pot simtă Crăciunul ca pe o adevărată investiție.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page