Press "Enter" to skip to content

Cât au ajuns să coste locurile de veci în București. Prețurile depășesc orice așteptare

Din nefericire, obținerea unui loc de veci este o nevoie pe care mai devreme sau mai târziu fiecare om o are, iar procedura în sine nu face nimănui plăcere. În afară faptul că nimănui nu-i face plăcere să de ocupe de astfel de aspecte, prețurile pentru un loc de veci sunt de cele mai multe ori exagerat de mari. În Capitală acestea ating sume colosale.

Cât costă un loc de veci în Capitală

În București, prețurile pentru locurile de veci sunt foarte mari, unele dintre cele mai mari din țară. Pentru un cavou într-un cimitir din Capitală cineva interesat ar trebui să scoată din buzunar sume care ajung până la 40.000 de euro. Desigur că prețurile diferă în funcție de zonă, iar cel mai mic se învârte în jurul a 800 de euro. Iată care sunt prețurile pe Olx.ro.

În cimitirele Bellu și Reînvierea din Capitală sunt cele mai scumpe locuri de veci. Așa arată un cavou cu trei cripte din marmură, situat lângă Monumentul Eroilor. Acesta se vinde cu 50.000 de euro.

Câte cimitire sunt în București

În Capitală sunt 15 cimitire, desfăşurate în toate zonele oraşului: Bellu, Berceni, Bucureştii Noi, Colentina, Dămăroaia, Domneşti, Ghencea, Iancu Nou, Izvorul Nou, Metalurgiei, Pantelimon 2, Sfânta Vineri, Străuleşti 2, Tudor Vladimirescu şi Vest.

În afară de acestea, mai sunt cimitire parohiale și cimitire private care funcționează după propriul regulament și oferă spre vânzare, nu concesionare, locuri de veci.

Cei interesați trebuie să știe că, potrivit regulamentului, repartiția locurilor de înhumare, pe o perioadă de 7 ani, se asigură la secretariatul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane din Bucureşti, în timp ce atribuirea unui loc de înhumare, pe bază de concesiune, se face doar în caz de deces.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page