Press "Enter" to skip to content

Carmen Harra, profeția momentului: „Apare o nouă nenorocire!” Ce spune despre război și variola maimuței

Carmen Harra a făcut recent dezvăluiri cutremurătoare despre război, vorbind despre pericolul unui conflict nuclear, dar și despre variola maimuței, care afectează tot mai mulți oameni la nivel global. Totodată, celebra prezicătoare este sigură că Vladimir Putin va ataca în cele din urmă o țară NATO!

Carmen Harra este foarte cunoscută pentru previziunile sale, dar și pentru calitatea de fostă membră a grupului Trio Express.

Clarvăzătoarea locuiește în SUA și cele mai recente preziceri ale sale vizează războiul din Ucraina și variola maimuței.

Harra a prezis un posibil conflict între Rusia și Ucraina, la începutul anului, care s-a adeverit în februarie.

Despre variola maimuței

Carmen Harra nu crede că variola maimuței va lua proporțiile COVID-19.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În niciun caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva. Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate”, spune Harra.

Despre războiul din Ucraina

Carmen Harra a precizat că pericolul unui război nuclear este tot mai mare.

Prezicătoarea vorbește despre „răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța” și implicarea „altor țări” în „nenorocirea” care începe cu războiul ruso-ucrainean.

Implicațiile politice sunt foarte grave și urâte și de aici multe alte consecințe care se răsfâng politic, economic, inflație, a mai spus Carmen Harra.

„Putin va ataca o țară NATO”

Potrivit lui Harra, Putin are un plan mai mare și va ataca Moldova, Georgia, Polonia, dar și alte țări.

Atacul lui Putin este „mult mai complex”, a declarat Harra. Aceasta vorbește însă despre China, care vrea să ia înapoi Taiwanul.

În Europa, Putin vizează Moldova și Georgia, dar și Polonia. Harra a avertizat că rușii ar putea să intre spre NATO, dar nu prin România, transmite bzi.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page