Press "Enter" to skip to content

Carmen Harra, noi previziuni despre război: “Am avut această viziune nefericită”

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut previziuni noi despre războiul de la granițele țării noastre. Harra spune că a avut o viziune nefericită în care bazele militare americane erau atacate și aduce noi informații despre ce urmează să se întâmple în aceste zile, în preajma sărbătorii de Buna Vestire.

Carmen Harra: până de Buna Vestire ceva se întâmplă

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre război, în emisiunea Starea de veghe. Celebra clarvăzătoare spune că situația se va tranșa într-un fel sau altul până de Buna Vestire și că în acest moment sunt două posibilități: războiul se aplanează într-un mod miraculos sau escaladează în al Treilea Război Mondial.

Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate, a spus Carmen Harra.

Harra spune că sunt șanse ca situația conflictuală să se detensioneze până de Buna Vestire. Clarvăzătoarea este de părere că nu va fi război în România și mai spune că întotdeauna există o intervenție a divinității care va face justiție.

Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum, a spus Harra.

Carmen Harra anunță manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face pe liderul de la Kremlin să-şi reconsidere nebunia, iar dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile, spune Harra.

Carmen Harra anunță: următoarele zile sunt definitorii

Celebra clarvăzătoare susține că Putin se simte trădat și încolțit de către toți cei din jurul lor, și că frica lui este întemeiată pentru că rușii încep să se trezească la realitate. Pe de altă parte, Carmen Harra, spune că poziția Chinei îi va face pe Putin mai puternic sau foarte slab. Totul ține de decizia Chinei de a se asocia sau nu cu Rusia.

Putin este acum într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii, a mai spus celebra clarvăzătoare.

În ceea ce privește România, Carmen Harra este de părere că noi nu ne putem permite acest război și că el de fapt nu se va întâmpla.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page