Press "Enter" to skip to content

Care este butonul din mașină care ajută la dezghețarea parbrizului în doar câteva minute. Puțini șoferi îl folosesc

În timpul iernii, parbirzul înghețat al mașinii reprezintă o problemă pentru aproape toți șoferii, și foarte puțini dintre participanții la trafic știu că au în vehicul un buton care ajută la dezghețarea parbrizului în doar câteva minute. Iată despre ce este vorba.

  • Care este butonul din mașină care ajută la dezghețarea parbrizului în doar câteva minute
  • Puțini șoferi îl folosesc

Potrivit experților, în orice mașină există butonul care poate ajuta la dezghețarea parbrizului în doar câteva minute. Specialiștii încurajează toți șoferii care încă nu l-au folosit, sau care nu știau de existența lui, să îl încerce.

Butonul din mașină care ajută la dezghețarea parbrizului

Experții au vrut să găsească alternative eficiente pentru ca șoferii să nu fie nevoiți să stea în frig, atunci când dezgheață parbrizul mașinii. Așadar, dacă folosesc un anumit buton din vehicul, cei care vor să plece dimineața cu autoturismul, pe timp de iarnă, nu vor mai fi nevoiți să stea afară și să-și curețe parbrizul.

Într-un video, publicat pe TikTok, Driving Test Success a sfătuit șoferii să folosească butonul care activează ventilatorul pentru parbriz.

„Nu folosi ștergătoarele de parbriz, pentru că nu te vor ajuta. Activează sistemul de dezaburire din față și spate. Cel din spate îți încălzește și oglinzile, în cazul celor mai multe mașini noi,” susțin experții.

Opțiunea de dezaburire nu e folosită de toți șoferii care se confruntă cu temperaturi joase, iar experții susțin că, dacă opțiunea pentru ventilator e pornită la maximum, atunci poți să să dezgheți parbrizul în doar câteva minute. După ce parbrizul a fost dezghețat, ventilatorul poate fi activat la opțiunea normală.

„Ai parbrizul înghețat? Selectează temperatura maximă.Activează la maximum ventilatorul pentru parbriz. Gheața va începe să se topească de la căldură. Șterge apa în exces și activează ventilatorul pe opțiunea normală.Wow, magie, gheața a dispărut.”, a scris unul dintre utilizatori.

Altă metodă pentru dezghețarea parbrizului

Soluţia genială găsită de un bărbat care nu a mai dorit să se chinuie cu dezgheţatul parbrizului. Ai nevoie de recipient și de un amestec super simplu.

-un recipient cu pulverizator, în care să adaugi 1/3 apă şi 2/3 alcool medicinal. Pentru că alcoolul nu îngheaţă, poţi păstra acest amestec în maşină!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page