Press "Enter" to skip to content

Care au fost ultimele cuvinte ale mamei sinucigașe. Ce i-a spus unei locatare din blocul groazei înainte de tragedie

O locatară din blocul groazei, acolo unde s-a produs tragedia în această dimineață, susține că a vorbit cu mama sinucigașă cu doar câteva minute înainte. Ea a fost cea care i-a deschis la interfon, după care femeia s-a dus pe acoperiș și s-a aruncat.

  • Locatara i-a deschis la interfon femeii
  • Care au fost ultimele ei cuvinte

O bătrână, locatară în blocul din Timișoara de pe care astăzi s-a aruncat mama singucigașă cu cei doi copii, a povestit că a văzut-o pe femeie cu doar câteva minute înainte de a face gestul necugetat. Aceasta se afla la geam, moment în care sinucigașa a rugat-o să-i deschisă ușa de intrare în bloc.

Care au fost ultimele cuvinte pe care mama sinucigașă din Timișoara le-a spus înainte de gestul necugetat

Ea a mințit-o pe bătrână că și-a uitat cartela, iar întrebată de locatară unde vrea să meargă, mama i-a mărturisit că va merge la un etaj de sus. Atunci i-a deschis, iar ceea ce a urmat la doar câteva minute a lăsat înmărmuriți pe toți cei ce locuiesc în blocul de la bulevardul Dâmbovița din Timișoara.

Femeia s-a urcat cu cei mici pe acoperiș, după care, împreună cu aceștia au sărit în gol. Martorii i-au văzut într-o baltă de sânge în fața blocului și au alertat imediat autoritățile, însă pentru tânara mamă și copii nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Femeia urma să se recăsătorească

Multe semne de întrebare au fost lăsate în urma femeii, mai ales că nu a fost găsit niciun bilet de adio până în acest moment în care femeia să-și explice gestul necugetat, acela de a-și lua viața, iar odată cu ea și pe cea a propriilor săi copii, un băiat de trei ani și o fată de șase ani.

Oamenii din bloc spun că nu o știu pe femeie, iar mama acesteia a precizat că tragedia s-a produs la o distanță mare față de locul casei. Sinucigașa a plecat de dimineață de acasă pentru a-și duce copiii la grădiniță, însă în drum a recurs la acest gest care a șocat o țară întreagă.

Peste câteva săptămână urma să se recăsătorească cu fostul ei soț, cel de care divorțase. Acesta se afla în Austria și acum va fi nevoit să vină mai devreme în țară pentru a-și înmormânta întreaga familie, fosta soție și copiii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page