Press "Enter" to skip to content

Candidatură-șoc la prezidențiale! Oana Zăvoranu vrea să îi ia locul lui Iohannis

Mai sunt doar doi ani până la alegerile prezidențiale, unul dintre cele mai importante evenimente politice din țară. În 2024 se va alege din nou președintele țării, funcție râvnită de mulți. Printre cei care doresc să ii ia locul lui Iohannis se numără și Oana Zăvoranu, care și-a anunțat deja participarea.

Oana Zăvoranu ar participa la prezidențial

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Celebra actriță este foarte iubită și apreciată și ii place să iasă mereu in evidență. Șochează cu fiecare apariție și la fel a făcut și cu cel mai recent anunț.

Oana Zăvoranu nu a mai fost văzută la TV de ceva timp, dar a continuat să fie activă pe rețelele de socializare, unde are o comunitate mare de oameni. Astfel, controversata vedetă și-a anunțat fanii că este pregătită să candideze la Președinția României, în 2024, după ce mai mulți i-ar fi propus acest lucru. Întrebată care ar fi cel mai bun lucru ce s-ar putea intampla în România, Oana a răspuns fără ezitare.

„Să devin președintele țării. (…) Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulți oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap țara asta.(…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider și este evident că au și de ce. Eu am demonstrat că pot!’, a declarat Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana a mai cochetat cu politica

Oana Zăvoranu a declarat că oamenii văd în ea un lider și mulți au întrebat-o dacă are în plan să candideze pentru președinție. Astfel, ea i-a asigurat că isi va încerca norocul și este foarte optimistă ca oamenii o vor vota.

Nu este pentru prima oară când vedeta cochetează cu politica, având chiar un istoric complex în acest sens. În 2008, Corneliu Vadim Tudor anunța că Oana Zăvoranu va candida pentru un mandat de deputat pe lista PRM. Ulterior, a decis ca actrița să-i fie consilier de imagine.

Mai apoi, în 2001, primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dezvăluia că Oana Zăvoranu va fi noul său consilier pe relația cu mass-media, calitate pentru care actrița nu va fi remunerată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page