Press "Enter" to skip to content

Bunică uimită dezvăluie incidentul neobișnuit cu înghețata care nu se topește.

Săptămâna aceasta, o bunică din Australia a contactat producătorul înghețatei preferate, după ce a trecut printr-un incident neobișnuit. Mary Salter din Grafton, în nordul New South Wales, a întrebat un lanț uriaș de supermarket-uri ce anume se află în înghețata lor, după ce un sandviș cu înghețată a fost lăsat acolo patru zile fără să se topească și fără ca nicio creatură să se apropie de el.

Nepotul femeii a aruncat resturile de la un sandviș cu înghețată de vanilie, iar una dintre bucăți a căzut pe iarbă, iar cealaltă pe pământ. Mary a lăsat bucata de pe pământ acolo pentru câteva zile, dar a rămas surprinsă să constate că înghețata nu s-a topit și că nicio creatură din grădină nu a încercat să mănânce bucata.

Îngrijorată, Mary a cerut ajutorul lanțului de supermarket-uri pe rețelele sociale, întrebând ce anume se află în înghețata lor și de ce bucata nu s-a topit în condițiile în care temperatura de afară depășea 26 de grade Celsius. Până în prezent, compania nu a dat un răspuns public la întrebarea femeii, dar le-a trimis un mesaj privat pe Facebook pentru a o liniști.

Cu toate acestea, un ghid publicat de Brian Clement și intitulat Hippocrates a atras atenția asupra substanțelor folosite în producerea înghețatei comerciale, care pot fi extrem de nocive pentru organism. Printre aceste substanțe se numără:

  • Dietil Glicol – un emulgator folosit în loc de ouă, dar care este utilizat și în antigel sau produsele analgezice;
  • Piperonal – un produs chimic care imită aroma de vanilie, dar care este utilizat pentru a distruge păduchii;
  • Butilaldehida – utilizat în producerea înghețatei de nucă, dar care este de fapt un ingredient al cleiului de cauciuc;
  • Acetat Acrilic – utilizat pentru aroma de banane, dar care este de fapt un solvent pentru vopsea.

Aceste substanțe sunt numai o mică parte din lista substanțelor folosite în producerea înghețatei comerciale, iar acest lucru ne face să ne gândim de două ori înainte de a consuma acest desert răcoros.

În concluzie, incidentul neobișnuit al doamnei Mary ne face să reflectăm la ceea ce consumăm și ne amintește de importanța citirii etichetelor produselor pe care le cumpărăm. Într-o lume în care suntem înconjurați de alimente procesate și produse alimentare cu ingrediente nocive, este important să fim atenți la ceea ce punem în gură și să ne educăm cu privire la opțiunile noastre alimentare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page