Press "Enter" to skip to content

Brigitte divorţează de Florin Pastramă. Din ce motiv au ajuns la separare: „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

O nouă bombă în showbiz-ul românesc! Chiar dacă nimeni nu se aștepta la o asemenea veste, Brigitte divorțează de Florin Pastramă, după trei ani de mariaj. Din ce motiv s-a ajuns la separare. Ce a mărturisit frumoasa brunetă.

  • Brigitte și Florin Pastramă divorțează
  • Ce a mărturisit bruneta

Un nou divorț zguduie showbiz-ul românesc. Brigitte și Florin Pastramă divorțează, după trei ani de relație. Una dintre cele mai frumoase și apreciate căsnicii din lumea mondenă s-a destrămat!

Brigitte divorţează de Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a decis să divorțeze de soțul ei, Florin Pastramă. Bruneta ar fi anunțat totul în seara aceasta, în cadrul unui eveniment monden din București unde și-a făcut apariția fără afacerist, potrivit Click.ro

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţit, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, pentru Click.ro

Ce a mărturisit bruneta

Bruneta a mărturisit că divorțul se va ține la notar, pentru că oricum nu are ce să împartă cu Florin Pastramă. Brigitte a dezvăluit că s-a săturat să trăiască într-un mediu scandalos, care nu a dus la nimic decât la afectarea imaginii ei.

Lucrurile păreau că mergeau bine între ei, pe lângă faptul că îi mai vedeam certându-se, dar unele discuții sunt normale într-o căsnicie. De data aceasta, Brigitte Pastramă a ales să divorțeze și să vrea o viață mai liniștită.

Brigitte și Florin Pastramă au făcut nunta la patru luni de când au intrat într-o relație, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care s-a sfârșit acum. Între cei doi au existat mai multe neînțelegeri, unul dintre ele fiind acela din luna septembrie a anului 2020, moment în care afaceristul ar fi îmbrâncit-o pe brunetă. La acea vreme, vedeta se gândea să divorțeze.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page