Press "Enter" to skip to content

Bombardament la 15 km de România, la o unitate militară

În această dimineață, armata rusă a lansat un atac cu rachete la 15 km de granița cu România, la o unitate militară de lână Ismail.

Explozii puternice la o unitate militară aflată la 15 km de granița cu România. Atacul a fost anunțat de primarul orașului Ismail, precum și de șeful Consiliului Public din cadrul Administrației Regionale de Stat Odesa, Serghei Bratchuk.

Andrei Abramchenko adaugă că atacul a vizat o stație radar din Cairaclia.
„Dragi cetățeni din Ismail! A a avut loc un atac cu rachete asupra unei unități militare din satul Loshchynivka.

În legătură cu o lovitură cu rachete asupra unei unități militare din Loshchynivka, vă rog să rămâneți acasă dacă este posibil, până când situația operațională este complet clarificată”, a spus Abramchenko.

Mai multe bombardamente au avut loc în ultimele zile

Mai multe bombardamente au avut loc în ultimele zile. Maternitatea Adonis a fost bombardată în această dimineață de armata rusă, iar bebelușii au fost evacuați și adăpostiți în buncăre antiatomice. Informațiile au fost transmise de directorul general al instituției medicale.

„Daunele sunt severe, dar clădirea încă este în picioare. Toată lumea a fost evacuată„, a transmis administratorul.

Și un orfelinat a fost lovit puternic de un bombardament, zilele trecute. În același timp, oficiali ucraineni au anunțat că mai mulți copii au fost răniți în urma bombardamentelor rusești asupra orașului Okhtyrka, în estul regiunii Sumy.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page