Press "Enter" to skip to content

Betty Stoian seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. Ce trăsături a luat fiica lui Florin Salam, de la regretata Fănica

Florin Salam are de ce să fie mândru! Betty, fiica lui, păstrează vie amintirea fostei sale soții, căci artista a început să semene din ce în ce mai mult cu Fănica.

Betty Stoian a crescut, a devenit o femeie în toată firea și este și mămica unui băiețel superb. Internauții au observat un detaliu emoționant la postările fiicei lui Salam – faptul că aceasta îi seamănă leit regretatei sale mame, Fănica.

Betty Stoian este de o frumusețe izbitoare. Fiica lui Salam a moștenit trăsăturile mamei sale, Fănica. În postările ei din social media, oamenii au remarcat că îi seamănă foarte mult Fănicăi. Aceasta este brunetă , cu trăsături fine, pline de feminitate și eleganță.  Betty păstrează și astăzi vie amintirea mamei sale prin chipul său angelic și senin. 

Toate aceste lucruri au fost observate și de internauți, care nu au ezitat să remarce asemănarea izbitoare dintre Betty și mama sa, Fănica.

„Sunteți ca două picături de apă! Mama ta trăiește în tine și prin tine!” , au fost doar câteva dintre comentariile făcute.  

Fănica, prima soție a lui Florin Salam, a murit în anul 2009

Ștefania Stoian, așa cum se numea cu adevărat soția lui Florin Salam, a decedat în data de 12 aprilie, ziua în care soțul său își sărbătorea ziua de nume, în Duminica Floriilor. Aceasta a decedat în spital, la vârsta de 27 de ani, după ce a fost diagnosticată cu ciroză hepatică. Fănicăi i s-a sfârșit firul vieții după ce a făcut septicemie, iar mai apoi un blocaj renal. Doctorii care s-au ocupat de cazul acesteia i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi care cântărea două kilograme. Înmormântarea a avut loc la Cimitirul Berceni 2, unde a fost condusă cu multă suferință pe ultimul drum.

Fănica, așa cum îi spuneau apropiații i-a devenit soție lui Florin Salam în anul 2007, trăind o căsnicie de 12 ani. 

Nunta a fost una spectaculoasă, care a avut loc în Antaya, iar părinții spirituali le-au fost Adrian Minune și soția sa.

Florin Salam a fost sfâşiat de durere şi a trecut foarte greu peste pierderea soţiei sale, acesta a afirmat deseori că indiferent de cine va intra în viața lui amoroasă, Fănica va rămâne „prinţesa inimii lui”.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page