Press "Enter" to skip to content

Bebeluș declarat mort a supraviețuit într-un sicriu.

O poveste cutremurătoare vine din Argentina, unde un nou-născut a fost declarat mort de către medici, pentru ca apoi să fie pus într-un sicriu și dus la morga spitalului. Cu toate acestea, micuța a supraviețuit și a luptat pentru viața ei timp de un an și două luni.

 Înmormântată de vie
Potrivit medicilor, fetița s-a născut prematur, la trei luni mai devreme decât era așteptat și nu arăta semne de viață. Din acest motiv, a fost declarată moartă și dusă în morga spitalului. Cu toate acestea, părinții copilului nu s-au lăsat convinși și au insistat să își vadă bebelușul neînsuflețit pentru a-și lua adio.

Însă, după 12 ore în care a stat într-un sicriu, fetița s-a mișcat și a scos un mic scâncet. Se pare că micuța era departe de a fi moartă, deși era rece ca gheața. În ciuda faptului că a supraviețuit acestei experiențe traumatizante, micuța Milagros a avut de luptat pentru viața ei timp de un an și două luni.

 O luptă pentru viață
Deși micuța Milagros a supraviețuit inițial, a fost nevoie de multe intervenții medicale și tratamente costisitoare pentru a o menține în viață. Reprezentanții spitalului au declarat că fetița ar putea avea probleme neurologice și că este dependentă de un aparat care o ajută să respire. Cu toate acestea, micuța a fost o luptătoare și a dat o luptă pentru viața ei.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor și ale părinților, micuța Milagros a pierdut lupta și a murit după un an și două luni. Cu toate acestea, povestea vieții ei a impresionat oameni din întreaga lume, arătând cât de prețioasă este viața și cât de puternici pot fi oamenii în fața adversităților.


Micuța Milagros a fost un exemplu de luptător, care a impresionat oameni din întreaga lume prin curajul și puterea ei. Povestea ei tristă arată cât de prețioasă este viața și cât de important este să ne bucurăm de fiecare moment al acesteia. În ciuda faptului că nu a avut o viață lungă, micuța Milagros a lăsat o amprentă puternică în lume și va fi mereu în gândurile și inimile celor care au iubit-o și au admirat-o.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page