Press "Enter" to skip to content

Băiatul de 16 ani din Târgu Jiu, dispărut de acasă după o cearta cu mama, a fost găsit fără viață. Cum a fost descoperit de oamenii legii

Un tânăr de 16 ani din Târgu Jiu a dispărut de acasă după o ceartă cu mama sa. Tânărul a plecat de acasă pe data de 21 noiembrie 2023 și nu s-a mai întors.

Andrei Matei Popescu, un adolescent în vârstă de 16 ani, a plecat de acasă după o ceartă pe care a avut-o cu mama sa. Tatăl lui Andrei a postat pe pagina sa de Facebook anunțul prin care cere ajutor în a-l găsi pe adolescent.

„Băiatul meu, Andrei Matei Popescu, a dispărut de acasă de 24 de ore în urma unei discuții aprinse cu mama lui. Vă rog din inimă, sunați la 112 Vă rog să mă ajutați !”, a transmis miercuri noapte Matei Popescu, tatăl tânărului.

Andrei a fost găsit fără viață după trei zile de la dispariție

Andrei a fost găsit mort în râul Jiu. Salvamontiștii au început să caute în râul Jiu, cu un detector special. Ultima oară băiatul ar fi fost văzut în zona insuliței din Târgu Jiu, când se plimba și părea foarte abătut.

Ajuns la locul incidentului, tatăl lui Andrei l-a rugat pe adolescent să se întoarcă acasă.

„Băiatul meu a plecat de acasă în urma unui conflict cu soția mea. Ca orice mamă îngrijorată să nu fie mințită sau să intre în alte discuții sau cercuri de prieteni dubioși și nu-l mai găsim.

Tată, dacă vezi mesajul ăsta, întoarce-te acasă pentru că nimeni nu îți va face nimic, ștergem cu buretele și mergem înainte.

Nu o să se întâmple absolut nimic. Toată lumea te caută. Vino acasă, eu te-am iertat în secunda 1. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Hai să facem să fie bine că altfel nu avem nicio soartă fără tine”, a spus tatăl lui Andrei, potrivit Observatornews.ro.

La scurt timp după mesajul disperat al tatălui, salvamontiștii au găsit în râu un hanorac pe care părintele l-a confirmat ca fiind al fiului său. Imediat salvamontiștii din Târgu Jiu au găsit și trupul fără viață al adolescentului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page