Press "Enter" to skip to content

AUGUSTIN SĂRĂCUȚ, PRIMAR ÎN BIHOR, A MURIT! EDILUL A FOST GĂSIT FĂRĂ SUFLARE ÎN PROPRIA CASĂ

Augustin Sărăcuț, primarul localității bihorene Bulz, a fost găsit fără suflare în propria sa casă. Edilul avea 54 de ani și suferea de afecțiuni cardiace.

Augustin Sărăcuț a fost operat pe cord deschis în perioada 2012-2013. Familia l-a găsit inconștient într-un adintre camerele casei în care locuia. Rudele au alertat imediat autoritățile, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al SAJ. Primarul era în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare.

Din păcate, însă, au fost nevoiți să declare decesul edilului. Familia, prietenii, dar și localnicii sunt în stare de șoc după aflarea veștii.

”Nu ne vine să credem că s-a întâmplat aşa ceva. Era un om extraordinar, vesel şi plin de viaţă”, spune primarul din Vadu Crișului, Dorel Cosma.

”Azi, în sfântă zi de sărbătoare, un om cu suflet bun și zâmbet cald, Mircea Sărăcuț, primarul comunei Bulz, a părăsit această lume. Am pierdut un prieten, un coleg care avea darul de a aduna oamenii în jurul său, prin căldura sa sufletească, prin felul său inegalabil de a-și ascunde suferințele și grijile în spatele unui surâs fermecător. De azi, ne vei lipsi tuturor! Condoleanțe familiei îndurerate și tuturor locuitorilor comunei Bulz! Dumnezeu să-l odihnească! Cu respectul sincer și prețuirea pe care i le-am purtat, cu multă tristețe. Drum lin spre îngeri, prietene!”, a transmis și primarul comunei Negreni, Dorin Manea.

”Om deosebit de atent cu toți cei din jur, prieten adevărat, creștin dispus sa-i ajute pe cei din jur, primar din anul 2004, bun gospodar, iubit de cetățeni, îl vom păstra veșnic în sufletul nostru”, a scris și Ioan Mang, deputat PSD.

Augustin Sărăcuţ a fost unul dintre cei mai longevivi primari din Bihor, aflându-se la al cincilea mandat. La cele mai recente alegeri locale, el a candidat din partea PSD.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page