Press "Enter" to skip to content

Artistul haitian ”Mikaben” a murit pe scenă în timpul unui concert la Paris | Video STIRI EXTERNE

Haitienii i-au adus duminică un omagiu cântărețului Mikaben, care a murit în timpul unui concert la Paris, scrie The Guardian.

Artistul în vârstă de 41 de ani, al cărui nume real este Michael Benjamin, a suferit un presupus atac de cord sau un stop cardiac în timpul unui spectacol care a avut loc sâmbătă, șocând fanii care l-au văzut prăbușindu-se în timp ce ieșea de pe scenă.

El a apărut la Accor Arena, cu o capacitate de 20.000 de persoane, din estul Parisului, ca invitat special al grupului haitian Carimi.

Autoritățile din Paris au transmis: „Bărbatul a murit după ce a suferit o criză pe scenă, în ciuda eforturilor serviciilor de urgență”.

În înregistrările video de pe rețelele de socializare se vede cum acesta cântă, apoi se întoarce brusc și se îndreaptă spre spatele scenei. El s-a prăbușit în văzul spectatorilor, muzica s-a oprit și au fost chemați medicii.

După moartea sa omagiile au venit fără încetare din Haiti: de la posturi de radio la televiziuni, toate au redat muzica lui în mod repetat.

„Sunt șocat de moartea subită a tânărului și foarte talentatului artist Michael Benjamin „Mikaben””, a scris prim-ministrul haitian, Ariel Henry, pe Twitter. Am pierdut o figură importantă în muzica haitiană.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page