Press "Enter" to skip to content

Artistul Constantin Enceanu nu poate trece peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian: „Am impresia că sunt în visul ăla urât”

Constantin Enceanu

Constantin Enceanu își revine cu greu după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cântărețul este și acum șocat, deși au trecut aproape trei săptămâni de când bunul său prieten a murit.

Acesta nu poate crede nici acum că nu-l va mai vedea vreodată pe regretatul artist. Constantin Enceanu era obișnuit să vorbească aproape în fiecare zi cu Mîțu Stoian, iar gândul că nu-i va mai auzi vocea este devastator.

Constantin Enceanu (58 de ani) nu-și poate reveni nici acum după moartea bunului său prieten, Petrică Mîțu Stoian. La aproape trei săptămâni de la tragicul eveniment, artistul este devastat.

Cântărețul a avut primul său concert fără cel mai bun prieten al său, dar a reușit să-l ducă până la capăt.

Petrică Mîțu Stoian a ajuns la secția de ATI a Spitalului de Urgență Reșița, acolo unde s-a stins din viață, la 61 de ani. Interpretul de muzică populară a ajuns acolo după ce a urmat un tratament post-COVID la o clinică privată.

„Credeți-mă că nu îmi vine nici la ora actuală să cred că nu o să mă mai întâlnesc niciodată cu Petre! Nu cred!

Încă o dată, am impresia că sunt în visul ăla urât și aștept să mă trezesc! Oameni buni, noi aproape zilnic vorbeam!”, a declarat Constantin Enceanu pentru click.ro.

Întrebat dacă a luat telefonul pentru a-l suna pe Mîțu Stoian din instinct, Enceanu a spus că nu. În schimb, l-a sunat de multe ori pe Doru Gusman, impresarul solistului.

Artistul avea un eveniment la care ar fi trebuit să cânte alături de Petrică Mîțu Stoian, însă acum nu știe ce să facă.

„Nu. Am luat telefonul și l-am sunat pe Doru, de foarte multe ori. Că eu cu Doru, cu domnul impresar, discutam de foarte multe ori de partea artistică. Dar, credeți-mă, că am impresia că totul este încă un vis.

Nu se poate! Petre trebuie să vină, să aștept să vorbesc cu el, să vedem ce mai facem!

Săptămâna viitoare aveam un eveniment împreună, peste vreo lună de zile aproape, în preajma sărbătorilor, nu știu. M-au sunat oamenii ăia, nu știu ce o să facem!”, a mai spus Constantin Enceanu pentru sursa citată.

„Era atât de pornit să se ducă”

Constantin Enceanu și-a amintit de discuțiile pe care le avea cu Petrică Mîțu Stoian. Joi seara, cu aproape două zile înainte să moară, regretatul artist era foarte dornic să meargă la clinica privată.

„Au trecut două săptămâni, și tot 3-4 ore dorm și mă trezesc și mă iau gândurile. Nu se poate! Nu îmi vine să cred cum a putut să fie tras… mai zici că și ața, te trage ața, altfel nu îmi explic!

Dar era atât de pornit să se ducă și nu înțeleg ce l-a determinat să fie atât de pornit, în conjunctura în care noi joi seara vorbisem și-i zisesem: ‘Da chiar, ce ți-a venit, mânca-ți-aș sufletul?’. ‘Mă duc, mă duc’.

Și ultima dată când m-am despărțit de el, mi-a spus: ‘Hai, pa, am ajuns la Craiova, că vreau să mănânc, să mă culc, că mâine plec de dimineață’. Și i-am zis ‘Dar chiar pleci?’. A răspuns: ‘Da’. Ce să mai!”, a mai spus Constantin Enceanu.

Cei doi au apucat să filmeze un material împreună pentru Revelion, fiind și primul an în care Constantin Enceanu va cânta fără Mîțu Stoian.

Cântărețul nici măcar nu a mai putut merge la cimitir după moartea bunului său prieten. Încă îi este foarte greu să creadă că interpretul nu mai este printre noi. scrie fanatik.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page