Press "Enter" to skip to content

Artista ADDA, anunț cutremurător despre boala ei: “Am aflat, într-un final, adevărul”

ADDA a făcut un anunț cutremurător despre starea ei de sănătate. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, o îndrăgesc și îi iubesc muzica știu că în ultimele luni artista a fost chinuită de o boală căreia nu reușea nimeni să-i dea de cap. Acum, după un an și jumătate de chin, ADDA a aflat ce anume se întâmplă în corpul ei.

ADDA: mi s-a pus un diagnostic greșit

Printr-o postare pe Instagram, ADDA a anunțat că i-a fost pus un diagnostic greșit și că a urmat un tratament care i-a făcut rău. În final a aflat adevărul despre problemele ei de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu Borelioza și Bartonella- transmisă în principal de căpușe și țânțari (boala Lyme).

Pentru că nu a fost descoperită la timp, boala a făcut ravagii în corpul artistei, iar neurotoxinele au ajuns la creier. Artista a anunțat că urmează o perioadă de tratament agresiv care va dura un an și jumătate.

Din pacate, inflamatia si neurotoxinele au ajuns la creier, pentru ca nu s-a actionat la timp. Asa ca urmeaza o perioada de lupta si de tratament agresiv care dureaza in total un an si jumatate. Momentan sunt in pregatirea corpului pentru tratament, a anunțat ADDA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Artista a mai spus că la începerea tratamentului, se a retrage o perioadă din spațiul public întrucât prima etapă din tratament este cea mai grea. Ea a promis că va rămâne activă în online unde îi va ține la curent cu starea ei pe cei care o urmăresc.

Ce plănuia ADDA de ziua ei, pe 3 martie

ADDA a anunțat că pe 3 martie se va lansa albumul ei. Plănuia o lansare aniversară, cu concert mai ales că va împlini 30 de ani. Nu va mai putea face asta, dar a spus că la jumătatea lunii va apărea noul ei single.

Artista este decisă să lupte împotriva bolii și să o învingă fără drept de apel. Ea a spus că speră că doctorii care i-au pus diagnostic greșit să se trezească la realitate și să nu mai trimită pacienții pe piste greșite.

Poate exemplul meu va ajuta la INFORMARE, PREVENTIE SI TRATARE LA TIMP! Pentru ca, DA , aceste doua “minunății” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viata!!! Dacă nu sunt depistate la timp, a mai spus artista.

Boala Lyme este considerată „boala cu 1000 de fețe” din cauza faptului că afectând întregul organism, simptomele și semnele ei mimează pe cele ale altor boli, iar reacția individuală față de agentul patogen este foarte diferită de la om la om.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page