Press "Enter" to skip to content

Armin Nicoară a răbufnit! Artistul a spus adevărul despre relația cu nașa lui, Georgiana Lobonț: „Am fost târât…”

În exclusivitate la Xtra Night Show, Armin Nicoară a răbufnit, după ce s-a spus că are o relație cu nașa lui. Acum, artistul a vorbit despre tot acest scandal și a spus adevărul despre relația pe care o are cu Georgiana Lobonț. Iată ce declarații a făcut celebrul cântăreț despre toată situația!

  • Armin Nicoară a răbufnit
  • Artistul, adevărul despre relația cu Georgiana Lobonț

Armin Nicoară a răbufnit! Artistul, adevărul despre relația cu nașa lui

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Armin Nicoară a declarat că a fost luat cu forța în tot acest scandal, după ce lumea l-a acuzat că din cauza lui s-au despărțit Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.

„Cumva am fost târât în tot acest scandal, pentru că am fost acolo pe prima pagină, că Armin Nicoară a produs acest scandal și cumva e din cauza mea. Într-adevăr, am început seara un pic pe supărate, sunt picat psihic, pentru că nașa mi-a dat un mesaj, s-a luat cumva de mine că eu vorbesc. Eu nu vreau să mă bag în familia nimănui, adică nu cred că am vorbit nici după ce s-a întâmplat. Am vrut să stau liniștit, dar toată lumea mi-a dat mesaje că din cauza mea s-au certat ei”, a mărturisit cântărețul.

Artistul a spus că nu are nicio legătură cu nașa lui, Georgiana Lobonț, iar el nu crede că ei s-au despărțit doar pentru că el a pupat-o în cadrul unui videoclip filmat pentru o melodie. Mai mult decât atât, el a spus că nu s-a băgat în familia lor.

„Nu cred că un cuplu se desparte doar dacă eu mă duc și o pup. Cred că Georgiana se uită la noi și nu aș vrea să primesc, din nou, mesaje, să se ia de mine că eu vorbesc. Eu mă apăr pe mine, nu eu m-am băgat în familia nimănui. În fiecare familie dacă există vreo ceartă, să-și rezolve certurile și problemele”, a mai adăugat el.

Care este relația dintre Georgiana Lobonț și soțul ei acum

În cadrul aceluiași interviu exclusiv pentru Xtra Night Show, Armin Nicoară a spus că dacă era vina lui, Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, ieșea în public și vorbea despre toată această situație.

„Și dacă o pup pe nașa Georgiana, am mai pupat-o și pe nașa Roxana, acum Doamne iartă-mă, n-am făcut nimic rău. Am fost târât în acest scandal, Armin Nicoară mărul discordiei. Dacă era ceva, ieșea nașul Rareș în public și spunea că e vina mea. Eu cred că nu am făcut nimic”, a spus artistul.

Întrebat dacă nașii lui chiar se vor despărți, celebrul cântăreț a declarat că nu-și dorește să vorbească el despre acest subiect.

„Nu vreau să vorbesc! Nu sunt în măsură să vorbesc despre relația lor, mai ales că ei sunt de mult împreună”, a completat el.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page