Press "Enter" to skip to content

Apa de ghimbir te ajută să pierzi cm buni din talie, șolduri și coapse – Iată cum pregătești rețeta miraculoasă

Trebuie să fi auzit sau să fi citit despre multe rețete care contribuie la pierderea în greutate, dar există una singură (apa cu ghimbir) care este plină de numeroase beneficii. Ghimbirul îmbibat în apă este benefic pentru sănătate în general, nu doar pentru arderea grăsimii în exces de pe talie, șolduri și coapse.

Prepararea apei cu ghimbir pentru pierderea în greutate

Trebuie să vă simțiți confuz din cauza volumului mare de rețete destinate pentru procesul de pierdere în greutate. Încercați apa de ghimbir, este o băutură răcoritoare, benefică pentru curățarea organismului și îndepărtarea grăsimii. Este o forță ideală pentru detoxifiere.

Ingrediente necesare: 3-4 felii rădăcină de ghimbir, 1,5 litri apă și lămâie (opțional).

Instrucțiuni:

Începeți prin a fierbe apa la foc mic. Adăugați ghimbirul în apa clocotită și fierbeți la foc mic timp de 15 minute. Luați de pe foc și lăsați să se răcească.

Strecurați și infuzia de ghimbir este gata. Opțional, puteți adăuga și zeamă de lămâie.

Care sunt beneficiile apei de ghimbir pentru sănătate?

Reglează nivelul colesterolului

Ghimbirul are o proprietate medicală care afectează puternic nivelul de colesterol. Un nivel ridicat de colesterol și obezitatea sunt strâns legate de anumite tipuri de cancer, precum și de boli de inimă. Apa cu ghimbir ajută la scăderea nivelului de colesterol din organism și este eficientă și în reducerea tensiunii arteriale și subțierea sângelui. E o veste grozavă pentru cei cu hipertensiune.

Proprietăți anti-inflamatorii puternice

Apa cu ghimbir este eficientă în reducerea inflamației, durerii articulare și a umflăturilor. Este foarte eficientă mai ales în condiții precum reumatismul și osteoartrita. Un articol publicat în Journal of Medicinal Food susține că aceste caracteristici puternice antiinflamatoare aparțin rădăcinii acestei legume uimitoare.

Antioxidant puternic

Ghimbirul abundă în antioxidanți, substanțe chimice puternice eficiente pentru îndepărtarea radicalilor liberi și moleculelor instabile cunoscute pentru deteriorarea celulelor sănătoase. Daunele pot fi severe și pot provoca numeroase boli precum anumite forme de cancer.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page