Press "Enter" to skip to content

Anunțul de la avizierul unui bloc din București face ravagii pe internet. Ce a putut să scrie un locatar depășește orice imaginație

Să vezi și să nu crezi! Un vecin s-a întrecut cu gluma și a pus un afiș jignitor la scara blocului unde locuiește, pentru o tânără care stă la etajul 5 al imobilului. Pentru că nu a avut curajul să-i spună fetei în față ce crede, de fapt, despre ea, acesta a ales să-și scrie părerea pe o foaie de hârtie, pe care a lipit-o de un geam. Cineva a văzut hârtia, i-a făcut o poză, apoi a postat-o pe internet, unde a devenit virală. Ce a putut să scrie, de fapt, pe ea?

Mulți oameni au încremenit atunci când au ieșit din imobilul unde locuiesc și au văzut o hârtie cu un mesaj jignitor la adresa unei vecine de la etajul 5. Se pare că cineva din blocul respectiv a vrut să facă o glumă sau nu, care a stârnit atât amuzament, cât și revoltă. Un locuitor a luat o foaie de hârtie, pe care a scris un text scurt legat de o fată cu un câine, care ar fi damă de companie. Afișul a fost, de fapt, un avertisment la adresa tuturor vecinilor, care o văd pe tânăra respectivă. Deși poate inițial a părut amuzant pentru unele persoane, ulterior anunțul a stârnit multă revoltă printre internauți și vecini.

„Atenție! Fata cu cățelul de la etajul 5 are boli venerice, e damă de companie”, se arată în afișul pus la o scară de bloc din Capitală.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page