Press "Enter" to skip to content

Anunțul ANM. Ninge și de Florii sau Paște? Când se schimbă vremea

Ne apropiem cu pași repezi de Florii și de Paște, dar toată lumea se întreabă cum va fi vremea și dacă ne vom bucura de soare. În ultima perioadă gradele din termometre au variat, însă acum meterologii ANM anunță ce se va întâmpla de aceste sărbători. 

  • Cum va fi vremea în acest an de Paște și Florii
  • Anunțul făcut de meteorologi

Luna martie a acestui an a început ca o iarnă în toată regula, asta pentru că dacă până acum eram obișnuiți cu temperaturi de primavără, acest anotimp a început cu grade cu minus în termometre.

Vremea însă a variat, căci în prezent în mai multe zone din țară s-au depășit chiar și peste 15 grade Celsius, temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, însă cum va fi vremea de Florii și Paște.

Ninge de Florii și de Paște? Anunțul făcut de ANM

Potrivit meteorologilor de la ANM, pe data de 17 aprilie, adică de Florii și de Paștele catolic vremea va fi destul de rece, căci se anunță ninsori. Gradele în termometre vor scădea din nou, iar specialiștii anunță că am putea vorbi chiar și despre zăpadă.

Meteorologii nu exclud varianta ca zăpadă să se extindă, însă o săptămână mai târziu lucrurile se schimbă. Potrivit meteorologilor, Peștele ortodox va aduce vreme frumoasă, iar temperaturile maxime vor ajunge până la 21 grade Celsius.

Astfel, românii se vor putea de o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului și de o vreme bună în toată țara.

La finalul lunii aprilie temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a anului

În ceea ce privesc temperaturile de la finalul lunii aprilie, acestea vor ajunge la valori normale pentru această perioadă.

Vremea se va schimba și nu se va mai discuta de ninsoare, fiind deja mult prea târziu ca aceasta să mai apară peste România.

Prin urmare, România ar mai avea doar un singur episod de zăpadă în această primăvară, cel de Florii, atunci când se anunță vreme destul de urâtă și temperaturi scăzute în toată țara.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page