Press "Enter" to skip to content

Anunț important al ANM! Un ciclon polar lovește România! Temperaturile vor scădea considerabil

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț important! Un ciclon polar lovește România! Temperaturile vor scădea considerabil. Dacă până acum am avut zile doar cu caniculă, iată că vremea se schimbă radical în țara noastră. Iată cum va fi vremea în următoarea perioadă!

  • Anunț ANM
  • Un ciclon polar lovește țara noastră
  • Vremea se schimbă radical

Anunț ANM! Un ciclon polar lovește România

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că un ciclon polar lovește România la finalul lunii august și începutul lunii septembrie. Acest ciclon polar aduce în țara noastră temperaturi scăzute și furtuni puternice.

În primele zile ale lunii viitoare, adică pe 1 și 2 septembrie, temperaturile maxime vor fi de 26 și 27 grade Celsius. După această dată, temperaturile vor fi cuprinse între 27 și 29 grade Celsius.

În zonele de munte ale României, vremea va avea temperaturi de 24 și 25 de grade Celsius. Cu toate acestea, temperaturile vor scădea în sepetembrie și vor ajunge să fie cuprinse între 16 și 20 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în România

Vremea în Banat

În Banat, pe 29 și 30 august, vor fi temperaturi maxime de 30 și 32 de grade Celsius și temperaturi minime de 18 și 20 de grade. În primele zile ale lunii septembrie va fi puțin mai rece, temperaturile maxime ajungând la 26-17 de grade Celsius. În data de 3 august vor fi temperaturi cuprinse între 27 și 29 de grade Celsius.

În această perioadă a anului, temperaturile minime vor fi situate între 14 și 16 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Ploi temporare vor fi și după data de 5 septembrie.

Vremea în Crișana

În Crișana, pe data de 29 august, temperaturile vor fi cuprinse între 34 și 38 de grade Celsius. Pe 1 și 2 septembrie, temperaturile vor scădea la 26-27 de grade. După 3 septembrie se va ajunge la temperaturi de 27-18 de grade.

În această perioadă a anului, temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 și 19 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi însemnate cantitativ.

Vremea în Transilvania

În Transilvania, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 34 și 36 de grade Celsius. Pe 1 și 2 septembrie vor fi temperaturi de 24 și 25 de grade Celsius. După data de 3 august se vor înregistra temperaturi maxime de 26 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 17 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi temporare.

Vremea în Maramureș

În Maramureș, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi de 36 de grade Celsius. Pe 1 și 2 septembrie vor fi temperaturi de 25 de grade Celsius. După data de 3 august se vor înregistra temperaturi maxime de 26 și 27 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 18 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi însemnate.

Vremea în Moldova

În Moldova, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi de 36-38 de grade Celsius. Pe 1 și 2 septembrie vor fi temperaturi de 25 și 26 de grade Celsius. După data de 3 august se vor înregistra temperaturi maxime de 26 și 28 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 14 și 17 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi slabe.

Vremea în Dobrogea

În Dobrogea, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi de 34 de grade Celsius. Pe 1 și 2 septembrie vor fi temperaturi de 30 și 32 de grade Celsius. După data de 3 august se vor înregistra temperaturi maxime de 28 și 29 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi de 18 grade Celsius. În perioada 30 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi slabe.

Vremea în Muntenia

În Muntenia, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi de 36 și 37 de grade Celsius. Pe 30 și 31 august vor fi temperaturi de 31 și 32 de grade Celsius. De pe data de 1 septembrie se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 28 și 30 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi de 16 și 20 grade Celsius. În perioada 30 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi slabe.

Vremea în Oltenia

În Oltenia, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi de 36 de grade Celsius. Pe 30 august vor fi temperaturi de 30 de grade Celsius. De pe data de 1 septembrie se vor înregistra temperaturi maxime de 26 de grade Celsius. De pe 3 septembrie vor fi temperaturi cuprinse între 28 și 29 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi de 15 și 18 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 5 septembrie vor fi ploi slabe.

Vremea la munte

La munte, pe data de 29 august, temperaturile maxime vor fi de 24 și 25 de grade Celsius. Până la sfârșitul intervalului vor fi temperaturi cuprinse între 16 și 20 degrade Celsius.

Temperaturile minime vor fi de 9 și 12 grade Celsius. În perioada 29 august – 2 septembrie vor exista intervale cu instabilitate atmosferică accentuată și averse însemnate cantitativ. Și după data de 3 septembrie vor fi ploi temporare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page