Press "Enter" to skip to content

Anunț ANM! Se întorc ninsorile în România. Avertizare de temperaturi extreme și vijelii

Meteorologii au emis astăzi o avertizare de vreme rea pentru mai multe zone din țară. Gradele în termometre vor scădea drastic în următoarele 48 de ore, iar vijeliile își vor face prezența.

  • Se schimbă vremea în țară
  • Ninsorile se reîntorc în mai multe zone

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o avertizare care e valabilă de la ora 10:00 până marți, 5 aprilie, la aceeași oră.

Se întorc ninsorile în România. Anunț de ultimă oră de la ANM

Ninsorile se întorc în România în mai multe zone din țară, iar gradele în termometre vor scădea drastic. Meteorologii anunță că în Crișana, Maramures, dar și Transilvania, precum și în jumătatea nordică a Moldovei vor fi precipitații sunt formă de lapoviță și ninsoare.

Vremea va fi una deosebit de rece în toată țara, iar gradele vor fi cu 8-10 grade sub mediile multianuale, potrivit meteorologilor.

„Pe parcursul zilei de duminică (3 aprilie) și în prima parte a nopții de duminică spre luni (3/4 aprilie) în Crișana, Maramureș, local în Transilvania și în jumătatea nordică a Moldovei temporar vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pe arii restrânse moderate cantitativ, iar la munte va ninge.

Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8-10 grade sub mediile multianuale”, au anunțat meteorologii ANM.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page