Press "Enter" to skip to content

Anunț ANM de ultimă oră! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 6 martie – 3 aprilie 2023. Meteorologii anunță că în majoritatea zonelor din țară sunt așteptate ploi. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni.

  • Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
  • Cum va fi vremea în perioada 6 martie – 3 aprilie 2023

Iată că primăvară a venit, iar primele zile se arată a fi unele destul de însorite. Chiar dacă vom avea parte de soare, iată că precipitațiile nu vor înceta să își facă prezența.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță precipitații abundente în prima lună de primăvară, care se întind până la data de 3 aprilie.

Potrivit meteorologilor, până pe 3 aprilie va fi mult mai cald decât normalul acestei perioade, însă vom avea parte de ploi cantitative.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 martie

În perioada următoare, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării. Însă, vom avea parte de o schimbare termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de sud și de sudest a țării.

Regimul pluviometric va fi supraabundent în regiunile vestice, nordvestice, dar și local în zonele centrale. Afectată va fi și zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. În rest, regimul pulvometric va fi deficitar.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 martie

În săptămâna 13 – 20 martie, termometrele vor indica o temperatură medie a aerului ce va avea valori mult mai ridicate decât cele normale pentru perioadă în care ne aflăm. Acest lucru va fi valabil în toate regiunile din țară.

Cantitatea de precipitații va fi excedentară în vest, nord-vest, centru, dar și în nord-est și în zonele montane. În restul regiunilor din România, precipitațiile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 – 27 martie

În săptămâna 20 – 27 martie, meteorologii au anunțat temperaturi medii apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritotiul țării. Chiar și regimul pluviometric pentru perioada aceasta va fi unul excedentar în toate regiunile.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 martie – 3 aprilie

În săptămâna 27 martie – 3 aprilie, specialiștii au anunțat valorilor termice similare acelei săptămâni, în toată țara.

Chiar și cantitatea de precipitații va fi excedentară mai ales în jumătatea sudestică a țării. În restul zonelor vor fi în general apropiate de cele normale pentru această dată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page