Press "Enter" to skip to content

Anunț ANM! Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Au mai rămas doar câteva zile până la sărbătoarea Paștelui, iar specialiștii Administrației de Meteorologie au spus cum va fi vremea în noaptea de Înviere. Ce temperaturi vor fi înregistrate în această săptămână.

  • Anunț ANM
  • Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Meteorologii vin cu vești bune pentru perioada următoare. După ce, zilele trecute, au fost valabile mai multe coduri roșii și galbene de ploi și vânt, se pare că, de sărbători, vremea va fi ceva mai prietenoasă.

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Potrivit declarațiilor făcute de Robert Manta, meteorolog al Administrației Naționale de Meteorologie, în weekendul de Paște, temperaturile vor depăși 20 de grade.

„Avem ploi în partea de est, vreme mai de toamnă, cu vânt, nimic foarte grav. În restul țării, vreme destul de bună, poate chiar și maxime de 19 grade. Săptămâna pe care am început-o decurge bine din punct de vedere meteorologic, temperaturi plăcute, avem și vești mai bune, maxime spre 23 de grade.

Weekendul de Paște ne prinde cu temperaturi tot de 23 de grade, însă dimineață și seară ne așteptăm să fie și câteva reprize de ploaie. Avem o săptămâna decentă din punct de vedere meteorologic.

Temperaturile vor fi normale pentru aceste perioade, între 15 și 20 de grade, și minimele sunt normale pentru această perioadă, minime pozitive în noaptea de Înviere. Vreme bună, ar fi putut să fie și mai rău, dar per total vreme bună și normală pentru luna aprilie”, a declarat Robert Manta, scrie dcnews.ro.

Cum va fi vremea în săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023

Meteorologii anunță temperaturi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul țării noastre. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023

Potrivit meteorologilor, în această perioadă, regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. Pe tot teritoriul României, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page