Press "Enter" to skip to content

ANM anunță val de ninsori și de frig. Când scăpăm de iarnă

În majoritatea regiunilor temperaturile vor scădea drastic, iar meteorologii anunță vreme rea. La munte sunt așteptate ninsori abundente, timp în care în restul regiunilor vor predomina ploi și lapoviță.

  • Vremea se înrăutățește în țară.
  • Ce spun cei de la Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Miercuri, 16 martie, vremea va fi mai rece decât în mod normal în mare parte din țară, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). Cerul va fi predominant înnorat, iar în partea de sud-vest şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului se vor semnala precipitații.

La munte sunt așteptate ninsori, iar restul regiunilor din țară vor fi ploi și lapoviță. Temperaturile maxime sunt încadrate între 2-12 grade Celsius, cele minime fiind între 5-2 grade Celsius.

În Capitală, cerul va fi în mare parte noros și se vor semnala ploi, cu o posibilitate ridicată de transformare în lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxim vor fi încadrate între 6-8 grade Celsius, cele minime fiind între 0-1 grad Celsius.

Temperaturile scad tot mai mult

Potrivit meteorologilor, ziua de joi vine cu vreme mai rece decât în mod normal pentru această perioadă a anului. Vremea se menține rece pentru o mare parte a regiunilor din țară. Cerul va fi înnorat, iar precipitațiile nu se grăbesc să dispară. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte și mixte în rest.

În București, probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată la începutul intervalului. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi 4-6 grade Celsius, iar cea minimă de minus 6-minus 4 grade Celsius.

PROGNOZA COMPLETA  -> https://romaniafrumoasa.info/avertizare-meteo-de-ultima-ora-meteorologii-anunta-ninsori-in-mijlocul-lunii-martie-cum-va-fi-vremea-in-bucuresti/

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page