Press "Enter" to skip to content

Andreea Marin, fără regrete despre divorţ: „Şase ani…nici nu știu când a trecut timpul”

Andreea Marin a suferit enorm după divorțul de primul soț. Cum a reușit să depășească îndrăgita prezentatoare momentul greu.

Andreea Marin a suferit mult  după divorțul de primul soț. Andreea Marin a fost foarte afectată de divorțul de primul ei soț, cu care s-a căsătorit când era foarte tânără. Fostul partener de viață al vedetei TV a fost infidel.

De șase ani, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, însă vedeta nu a avut prea mult noroc în plan amoros. “Zâna Surprizelor” a fost căsătorită de trei ori, prima dată fiind atunci când avea doar 21 de ani.

În 1995, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, pe care îl iubea foarte mult și alături de care spera să rămână toată viața. Acesta i-a fost infidel, ceea ce a dus la divorț după trei ani de căsnicie.

Deși este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, fosta prezentatoare a fost întotdeauna discretă cu privire la bărbații cu care a avut relații.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului au ieșit la suprafață diverse detalii despre fostele sale relații. Acum ceva timp, o prietenă apropiată a Andreei Marin a dezvăluit cât de greu a fost pentru ea să treacă peste divorțul de Cristian Gheorghiță.

După divorț, vedeta nici nu se mai putea bucura de realizările din din carieră, pentru că nu mai avea un partener alături de care să se bucure. În final, Andreea Marin a reușit să treacă peste această perioadă, fiind o persoană care iubește viața.

“Unul din cele mai dificile momente din viața ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens.

Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubită. Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, a declarat Ana Maria Ilac pentru Wowbiz, acum ceva timp, citează cancan.ro.

Ulterior, Andreea Marin a mai avut două căsnicii eșuate. Vedeta a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. în perioada 2006 – 2008 și cu Tuncay Ozturk între 2013 și 2017.

Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Lucrurile s-au așezat pentru Andreea Marin, care are o relație fericită cu Adrian Brâncoveanu. Deși este cu 10 ani mai tânăr decât ea, acesta nu a fost un obstacol în relația lor.

Cei doi se înțeleg foarte bine și există comunicare și înțelegere în relația lor. Deși a avut trei căsnicii eșuate, Andreea Marin a știut întotdeauna că va găsi persoana potrivită pentru ea.

“Eu am crezut mereu în dragoste. Eu sunt un om foarte optimist și cred în mine și în miracolele vieții. (…) Comunicarea acum e mult mai matură, mai așezată. Nu sunt foarte geloasă, în limitele bunului simț.

Nici motive nu am exagerate în acest sens, însă iubirea în sine înseamnă și un sentiment de posesiune, însă iubirea în sine nu înseamnă că trebuie să duci lucrurile astea în punctul în care cei doi se sufocă reciproc.

Șase ani…nici nu știu când a trecut timpul. Noi simțim că suntem dintotdeauna împreună. Nici măcar nu simțim că sunt șase. Simțim că e o frumoasă veșnicie”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page