Press "Enter" to skip to content

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică: „ E mai bine uneori să rămânem cu…”

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta se pare că a avut mai mult noroc în carieră decât în dragoste. Zâna a fost căsătorită de trei ori, însă de fiecare dată a ajuns la divorț! Unul dintre foștii săi parteneri de viață este nimeni altul decât Ștefan Bănică Jr., alături de care are și o fiică. Recent, aceasta a fost întrebată dacă ar colabora profesional cu artistul și iată ce a răspuns!

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică. Andreea Marin este una dintre cele mai puternice femei din showbizul românesc. Aceasta a reușit, de-a lungul timpului, să facă față tuturor problemelor care au apărut atât în viața sa profesională, cât și personală. Zâna a avut o căsnicie cu Ștefan Bănică Jr., însă lucrurile nu au funcționat tocmai bine între ei și au ajuns în fața judecătorului pentru a semna actele de divorț. Acum, bruneta a fost întrebată dacă ar colabora cu fostul partener de viață, iar răspunsul ei a fost unul neașteptat!

Andreea Marin are, în prezent, o relație extrem de frumoasă cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi nu au ajuns până în acest moment în fața altarului, însă fanii se așteaptă la acest pas!

Andreea Marin, despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a vorbit recent despre o posibilă colaborare cu fostul ei partener de viață, Ștefan Bănică Jr. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a declarat că ar putea să fie asociată profesional cu tatăl fiicei sale, însă preferă să nu pună în practică această idee.

„Nu am facut altceva decât să ne despărţim în viaţa privată, nu e nicio problemă să colaborăm. Teoretic, practic nu pot să spun. E mai bine uneori să rămânem cu teoria’, a spus ea la Teo Show.

Aceasta nu a vorbit niciodată despre motivele care au stat la baza despărțirii de artist, deși la acea vreme s-a speculat că Ștefan Bănică Jr. ar fi înșelat-o pe Zână cu actuala sa soție, Lavinia Pârva. Referitor la relația publică a celor doi, Andreea Marin recunoaște că au fost atât avantaje, cât și dezavantaje.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi’, a spus ea la Kanal D.

„Trecutul nu mai contează’

Andreea Marin a aspus de fiecare dată când a avut ocazia că trecutul a fost lăsat în urmă și că în acest moment trăiește doar în prezent. Ea a subliniat și faptul că un divorț nu este o dramă.

Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermăa adăugat ea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page