Press "Enter" to skip to content

Andreea Marin are o casă de vacanță la munte. Cum arată locuința în care merge vedeta să se relaxeze

Puțină lume știe că Andreea Marin are o casă de vacanță la munte, loc în care merge ori de câte ori are ocazia să se relaxeze. Aceasta a cumpărat terenul pe vremea când încă nu devenise o vedetă în adevăratul sens al cuvântului. Cu timpul, Andreea Marin a construit o locuință cochetă, din lemn, cu etaj, care îi dă o energie pozitivă.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România. Aceasta a cunoscut celebritatea deplină odată cu moderarea emisiunii „Surprize, surprize” difuzată de postul public de televiziune, din 1999 până în 2007. În plus, vedeta în vârstă de 48 de ani, a fost și jurat în emisiunea „Uite cine dansează!”, difuzată de Pro TV. Andreea Marin are o casă superbă în București, unde locuiește împreună cu Violeta, fiica ei, și cu iubitul Adrian Brâncoveanu. Însă, puțină lume știe că ea deține și o proprietate în Telega, în județul Prahova.

Andreea Marin are o casă de vacanță la munte

În urmă cu mulți ani, Andreea Marin și-a construit o locuință de vacanță, la munte. Acolo merge de fiecare dată să se relaxeze, să uite de agitația din București. Așa a procedat și înainte de Paște, când s-a pozat la casa de la munte. Vedeta a apărut în grădină. Și-a cumpărat mai multe flori pe care le-a plantat în mai multe ghivece.

„Înainte de Paște, casa, livada și grădina de la țară înfloresc, an de an plantăm pomi și flori multicolore, e o plăcere, și pentru noi, și pentru pufoșii noștri, care ne acompaniază în timp ce sădim”, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiilor cu casa și grădina ei de la țară.

Astfel, ori de câte ori vrea să se relaxeze, Andreea Marin merge la casa de la munte, probabil așa a procedat și de 1 Mai.

„Pe mine nu mă atrage deloc marea de 1 Mai. Nu știu de ce. Mă atrage muntele. Avem o casă la munte și ne place să mergem acolo”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

Casa pe care vedeta o are la munte este construită din lemn și este cu etaj. Andreea Marin a pus mult suflet pentru acest proiect, iar acum se bucură de liniște de fiecare dată când vrea să fugă de agitația din București.

Cum a ajuns vedeta să îndrăgească acest loc

Andreea Marin a povestit în urmă cu ceva timp cum a ajuns să cumpere terenul de la munte, dar și ce a impresionat-o la proprietari. Aceștia erau niște oameni în vârstă, care locuiseră cândva în satul respectiv. Au durat mai mulți ani până Andreea Marin și-a construit locuința de vacanță, pe care a gândit-o în cele mai mici detalii.

„Era liniște, verdeață, atmosfera aceea de țară care te duce atât de departe de ceea ce știi tu că există în București. E o altă energie aici. E o energie pozitivă. Te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simți om și din nou întors la rădăcini. Mergând așa de pe o străduță pe alta, am ajuns. Nu exista nimic construit aici, era o pantă, la stradă, iar gardul era dărăpănat”, a mai povestit Andreea Marin.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page